Thomas van Wetering

210927 EVG Thomas BER0030

Thomas
van Wetering

Verbindende Leider
Junior integration consultant
BAM

Verbindende leider

Thomas is een verbindende leider, wat goed naar voren kwam in zijn werkzaamheden als gastheer bij Restaurant Den Tol. Daar gaf hij leiding aan het team en zorgde ervoor
dat gasten tevreden de deur uitgingen. Enthousiasme en teamverband staan bij Thomas hoog in het vaandel, terwijl goede communicatie en humor zorgen voor een gemoedelijke werksfeer. Thomas is in staat om een situatie goed te analyseren en met een passende creatieve oplossing te komen. Hoe ongebruikelijker het idee, hoe beter. Thomas neemt graag het voortouw in discussies en is niet bang initiatief te nemen en zijn ideeën te opperen. Zijn ondernemershap blijkt wel uit het feit dat hij met vrienden bezig is om een Limoncello bedrijf starten, waarbij ook zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid goed van pas komen. Tijdens zijn stage in biomedisch onderzoek kwam Thomas voor het eerst in aanraking met dataverwerking en hij heeft zich daar met plezier in vast gebeten. In zijn vrije tijd houdt Thomas van voetballen, mountainbiken en tekenen. Hij vindt het leuk om mooie reizen te maken en heeft al een paar mooie landen mogen bezoeken.

Vooropleiding

Thomas heeft BSc medische biologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Deelnemer Digital Talent Academy 

Thomas was deelnemer bij de vierde Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken. Na de Digital Talent Academy was er voor Thomas een plek bij een van onze opdrachtgevers en is hij Trainee geworden bij ons!