Tim Zwama

210531 EVG Timzwama BER1320 (1)

Tim
Zwama

Ondernemende probleemoplosser
Realization Officer
ABN AMRO

Ondernemende probleemoplosser

Tim is een ondernemende en enthousiaste probleemoplosser. Zijn analytische vermogen en ambitie om verschil te kunnen maken kwamen hem goed van pas tijdens zijn Bachelor Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool en zijn Master in Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn werk als Captain voor Hot Networkz heeft Tim laten zien een doelgerichte teamplayer te zijn.

Vooropleiding
Tim heeft de Bachelor Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool en de Master in Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond.

Deelnemer Digital Talent Academy 

Tim was deelnemer bij de derde Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken. Na de Digital Talent Academy was er voor Tim een plek bij een van onze opdrachtgevers en is hij Trainee geworden bij ons!