Over ons

Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring in het vinden, ontwikkelen en binden van talent!

Elke Trainee is uniek

Maak hieronder kennis met de mensen die van EVG Start een bijzondere organisatie maken. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten over wie onze talenten zijn, waar ze werken en wat ze daar aan het doen zijn. Maar ook wat hun verschillende vooropleidingen zijn. Want elke Trainee is uniek, maar ze hebben één ding gemeen: EVG Start Management Trainees zijn leergierig en klaar om de ICT manager van morgen te worden. Bovendien vind je hier een aantal profielen en verhalen van onze alumni. Omdat we trots op ze zijn, maar ook om toekomstige Trainees te laten zien wat we samen kunnen bereiken.

Jezelf ontwikkelen houdt nooit op

Onze ICT Managers van gisteren maken nu het verschil bij organisaties als ABN AMRO, KLM, Allinq, KPN, Knab, ProRail en Martinair. EVG Start heeft een Alumni netwerk van meer dan zestig voormalig ICT Management Trainees. En we komen elkaar nog regelmatig tegen. Bijvoorbeeld op onze EVG Café's waar onze alumni, opdrachtgevers en ICT vakbroeders- en zusters elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen. Want elkaar inspireren en jezelf ontwikkelen houdt nooit op.

Op zoek naar de steilst mogelijke leercurve!

Het vinden, ontwikkelen en binden gaat niet zomaar. Daar hebben we een team voor. Een team dat weet wat het is om het maximale uit jezelf te halen. Het zijn de talenten van gisteren en vandaag. Een Mentor Coach die zelf als jong talent een Traineeship heeft doorlopen. Een Eindbaas die ooit als Service Manager alle kneepjes van het ICT vak heeft geleerd. En nog veel meer...

En met al die ervaring gaan we op zoek naar de steilst mogelijke leercurve bij onze toptalenten!

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Over ons