Niet urgente klus

Met onze intensieve begeleiding zorgen wij ervoor dat dit project eindelijk eens wordt afgerond. En je helpt ook nog eens een talent mee-ontwikkelen tot de manager van morgen. Als dat niet leuk is?

Waarom een Startproject?

Na een intensieve opleidingsmaand waarin onze Trainees hun certificaten behalen worden zij verantwoordelijk voor een project waarin ze hun kennis om kunnen zetten in ervaring. Een startproject is een afgekaderd project met een duidelijke doelstelling. Het project duurt 4 weken en is een intensief traject waarin Trainees worden begeleid door een Mentor om te kunnen sturen op een zo steil mogelijke leercurve en een succesvol resultaat. Hoe zien die 4 weken er uit?

  • Week 1: maken van een Project Initiatie Document
  • Week 2: verzamelen van informatie & input
  • Week 3: uitwerken van informatie en omzetten in deliverables
  • Week 4: opleveren en presenteren van projectresultaat


Wat verwachten we van opdrachtgevers?

Een betrokken organisatie, uitdagend project en heldere opdrachtomschrijving. Voor de trainee is het van belang een succesvol resultaat neer te zetten, ze hebben energie, willen zich bewijzen en écht die toegevoegde waarde leveren. Opdrachtgevers willen een tastbaar resultaat en iets wat direct geïmplementeerd kan worden en in ieder geval nooit meer op de plank verdwijnt.

Type projecten

Startprojecten zijn belangrijk maar niet urgent. Met een heldere opdracht kan de Trainee vanaf dag 1 aan de slag. Wat voor opdracht het is, ligt aan de behoefte van de afdeling of organisatie. Belangrijk is wel een opdracht te formuleren op niveau. Uiteraard kunnen we sparren over de opdracht en de bijbehorende kaders om in een maand ook echt een mooi resultaat neer te zetten.

Wat kost mij dat?

Omdat je meebouwt aan de steilst mogelijke leercurve van een van onze talenten vragen we niet meer dan een vergoeding, en dan ook nog pas bij succesvolle afronding.

Talent ontwikkelen? Wie wilt dat nou niet?

 

 


Meer weten?


Wil je meer over een Startproject weten? Bel 06
39 83 90 08 of stuur me een mailtje. Ik kan je er alles over vertellen