Stop met werven. Wij hebben het talent dat je zoekt.

Onze talenten staan te trappelen om te starten in jouw organisatie. Ze zijn klaargestoomd in de EVG Academy en dankzij de begeleiding in het EVG Start traineeship ontwikkelen zij zich in no time tot young professionals die impact maken. 

Deze talenten zijn per direct beschikbaar

Michelle

Creatieve Optimist

Michelle is gestart met haar traineeship bij opdrachtgever BAM. 

Michelle is een alleskunner. Haar lijst met competenties omvat coding, webdevelopment en full stack development. Ze heeft ook nog eens verstand van NFT’s én ze is DJ. Daarnaast heeft ze mensenkennis en is ze analytisch.

Eugenie

Gestructureerde Organisator

Eugenie is gestart met haar traineeship bij opdrachtgever ABN AMRO. 

Eugenie is vlot, weet wat ze wil en levert resultaat. Ze heeft International Business Management gestudeerd, maar weet ook alles van Change én Supply Chain Management. Ze is niet bang voor een opdracht in Finance en wil vooral impact maken in een leuk team.

Julian

Vriendelijke Verbinder

Julian is gestart met zijn traineeship bij opdrachtgever ABN AMRO. 

Julian wil dolgraag aan de slag op het snijvlak van IT en business (en overweegt ook HR). Hij is strategisch, goed met data en kan als geen ander samenwerken. Hij wil graag impact maken in een innovatieve omgeving.

Eline

Daadkrachtige Organisator

Eline is een doorpakker. Ze studeerde Human Resource Management, maar zoekt nu een andere uitdaging. Haar lijst met nevenactiviteiten houdt niet op. Ervaren is ze dus. En stressbestendig ook.

Niamh

Intelligente Creatieveling

Niamh is gestart met haar traineeship bij opdrachtgever ABN AMRO. 

Niamh is helemaal klaar voor een loopbaan in IT & Tech. Ze is enorm intelligent, kan goed in patronen denken en heeft meerdere programmeervakken gevolgd. Dankzij haar studie Cognitie, Taal en Communicatie is ze in staat analytisch naar processen en data te kijken.

Olaf

Daadkrachtige ondernemer

Olof houdt van complexe processen. Hij is resultaatgericht en heeft ervaring met informatiebeveiliging en procesmanagement. Hij heeft buitenland ervaring en zoekt nu een pittige opdracht.

Snel doorpakken?

Onze talenten zijn per direct beschikbaar. Wil je met hen kennismaken en ze misschien inzetten in jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gerben om het CV van de talenten te ontvangen plus meer informatie over ons traineeship en de voorwaarden. 

Gerben de Jonge

Gerben is te bereiken op telefoonnummer
06 55 80 3907
en via
e-mail op gerben@evgstart.nl.

Dit is waarom bedrijven met ons werken

 • CBR

  EVG Start verzorgt voor startende talenten een mooie acceleratie in een digitale loopbaan. De talenten vinden uit wie ze zijn en wat ze kunnen en willen. Als mogelijke werkgever kunnen we samen onderzoeken of ons bedrijf een mooie landingsplaats is. En dat heeft al meerdere succesvolle matches opgeleverd.

  Michiel de van der Schueren – Manager Product & Datacare bij CBR
 • Nictiz

  “De samenwerking met EVG Start is heel prettig en brengt ons in contact met gedreven trainees die frisse blik brengen op snijvlak van gezondheidszorg & ICT waar Nictiz zich op richt.”

  Bas Koolschijn – Teamlead Informatieanalyse bij Nictiz
 • ABN AMRO

  ‘Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping ‘, investeren begeleiden van jong talent aan beide kanten tijdens traineeship zie ik als zeer waardevol!

  Jerney de Ridder – People Manager bij ABN AMRO

Bedrijven die al met ons werken

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam