Bart Groeneveld

210531 EVG Bartgroeneveld BER1304

Bart
Groeneveld

IJverige, communicatieve techneut

Bart heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Heineken Netherlands Supply.

Persoonlijkheidsprofiel
Bart is een ijverige en communicatieve techneut. Zijn betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid kwamen hem goed van pas tijdens zijn Bachelor Technische Bestuurskunde en zijn Master in Complex Systems Engineering and Management, aan de Technische Universiteit Delft. Tijdens het werken in projectgroepen gedurende zijn studie heeft hij laten zien een betrouwbare teamspeler te zijn. In zijn rol als penningmeester bij Atletiekvereniging AV ‘40 heeft Bart geleerd om ordelijk te werken, én om inhoudelijke informatie zoals financiële cijfers begrijpelijk aan anderen te presenteren. Atletiek is een sport die hij ook graag zelf beoefent, maar af en toe klimt hij ook op de mountainbike om een stuk te fietsen langs/over het strand of door de modder.

Digital Talent Academy
Bart is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Bart? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.