Bas Minnema

210531 EVG Basminnema BER0733

Bas
Minnema

Gedreven analyticus

Bas heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Dokters van de Wereld.

Persoonlijkheidsprofiel
Bas is een gedreven analyticus. Tijdens zijn Bachelor en Master opleiding in Science, Business & Innovation aan de Vrije Universiteit te Amsterdam kon hij zijn brede interesse in exacte en medische wetenschappen tot aan bedrijfskunde goed voeden. Hij heeft laten zien communicatief zeer vaardig te zijn gedurende zijn stageperiode bij de NGO MIND Foundation in Berlijn. Daarnaast kwamen zijn analytische kwaliteiten goed naar voren tijdens een Life Cycle Assessment voor Nerdalize BV, waarbij hij CO2 uitstoot van servers onderzocht. Bas verdiept zich graag in de menselijke geest en voert hierover veel gesprekken en discussies met vrienden die psychologie hebben gestudeerd. In 2017 deed hij een Vipassana retreat en hij mediteert dagelijks.

Digital Talent Academy
Bas is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Bas? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.