Bram Schmidt

Bram

Bram
Schmidt

Nieuwsgierige teamplayer

Bram heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor ABN AMRO.

Persoonlijksheidsprofiel

Bram is een enthousiaste, veelzijdige teamplayer. Hij heeft een rustige uitstraling en een nieuwsgierige en behulpzame houding. Bram heeft zijn bachelor Life Science & Technology behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in Amsterdam verder gaan studeren. Daar heeft hij via de minor Programmeren aan de Universiteit van Amsterdam de switch naar de IT gemaakt om vervolgens de master Information Sciences aan de Vrije Universiteit af te ronden. Hier kwam zijn passie voor puzzelen met programmeertaal tot zijn recht en met zijn nauwkeurige werkwijze was hij snel thuis in dit vakgebied. Zijn creativiteit kon hij kwijt bij het  samenstellen en opmaken van het jaarboek en het maandelijkse tijdschrift bij zijn studentenvereniging. Bram sport graag en is veel bezig met taal, zo leert hij Spaans en Frans in zijn vrije tijd.

Digital Talent Academy

Bram is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken

Wil je kennismaken met Bram? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.