Iris Bambacht

Iris

Iris
Bambacht

Doortastende analytica

Iris heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met haar groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Sanquin.

Persoonlijkheidsprofiel
Iris is een doortastende analytica. Ze is ondernemend en heeft een nauwkeurige manier van werken. Met een bachelor Fashion Design aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten is ze haar opleiding begonnen in de cultuursector. Deze bachelor heeft ze cum laude afgerond. Daarna is ze richting het bedrijfsleven gestapt door een master Digital Business & Innovation te gaan doen aan de Nyenrode Business universiteit. Iris heeft hiermee laten zien dat ze haar ambities volgt en hierbij niet altijd het gebaande pad neemt. Bij ING werd haar ambitie nogmaals duidelijk toen ze na een maand naast haar baan als Adviseur Dagelijkse Bankzaken al snel een nieuwe aanvullende rol als Digicoach oppakte. Iris heeft daarnaast bij Collectie Arnhem getoond dat ze graag het voortouw neemt, hier heeft ze met 21 verschillende ontwerpers samen een collectie georganiseerd en opgebouwd. In haar vrije tijd wandelt Iris graag, je kan haar bijvoorbeeld geregeld treffen op de Posbank.

Digital Talent Academy

Iris is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken

Wil je kennismaken met Iris? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.