Jacco Bijlsma

Jacoo

Jacco
Bijlsma

Integere analyticus

Jacco heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor ABN AMRO.

Persoonlijkheidsprofiel
Jacco is een integere analyticus. Hij heeft de bachelor Industrial Design Engineering afgerond aan de TU Delft en heeft daarna twee masters afgerond. De master Strategic Product design en de master Design for Interaction. Jacco heeft dit deels tegelijkertijd gedaan dankzij zijn gestructureerde manier van werken. Tijdens zijn studie heeft hij bij meerdere projecten laten zien dat hij als verbinder kan optreden, onder andere bij een project voor IKEA door de samenwerking tussen teamgenoten uit verschillende culturen te stroomlijnen. Jacco is verder een aanpakker, tijdens de coronacrisis heeft hij gesolliciteerd als bezorger bij Picnic als bijbaan om niet stil te komen te vallen. In zijn vrije tijd doet Jacco aan floorballen waar hij als middenspeler de taak heeft om het team te verbinden.

Digital Talent Academy
Jacco is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Jacco? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.