Liza Horzelenberg

Liza

Liza
Horzelenberg

Creatieve doorzetter

Liza heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met haar groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Amstelring Wijkzorg. 

Persoonlijkheidsprofiel
Liza is een leergierige en creatieve doorzetter. Ze is eerlijk, open en loyaal ten opzichte van haar teamgenoten.  Ze heeft haar bachelor Communicatie & Multimedia Design afgerond aan de Haagse Hogeschool en heeft daarnaast altijd bijbanen gehad. Bij drogisterij Trekpleister is zij de dagverantwoordelijke en heeft ze laten zien dat ze goed bij de verantwoordelijke functie gedijt. Tijdens haar afstudeerstage bij Studio Kliek heeft ze haar analytische vaardigheden goed kunnen inzetten en verder ontwikkelen bij haar afstudeerstage. Het ontwerp dat ze daar heeft gemaakt maakte zowel haar opdrachtgever als de eindgebruiker en de technisch verantwoordelijke blij. Liza houdt van reizen en is naast het uitoefenen van de sport badminton ook zeer actief bij haar badminton sportclub.

Digital Talent Academy

Liza is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken

Wil je kennismaken met Liza? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.