Luca De Bortoli

210531 Lucadebortoli BER0758

Luca
De Bortoli

Gedreven communicator

Luca heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Heineken Netherlands Supply.

Persoonlijkheidsprofiel
Luca is een gedreven communicator met een internationale achtergrond. Hij spreekt maar liefst 7 talen en heeft na zijn Bachelor Tolken en Vertalen aan de Universiteit van Triëst in Italië zijn Master in International Business & Management aan de Rijksuniversiteit te Groningen Cum Laude afgerond. In zijn werkzaamheden als winkelmedewerker voor Inditex heeft hij laten zien betrouwbaar en zelfredzaam te zijn. Daarnaast heeft Luca als student consultant zijn klant succesvol geholpen in een veranderingsproces, waarbij hij graag samenwerkte in (internationaal) teamverband. Dat hij een ambitieuze teamplayer is komt goed naar voren in zijn deelname aan verscheidene business challenges en consultancy projecten. Luca is niet alleen vloeiend in Italiaans, Nederlands, Engels en Duits; hij spreekt ook een aardig woordje Zweeds, Sloveens en Russisch.

Digital Talent Academy
Luca is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Luca? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.