Max Schellekens

210531 EVG Maxschellekens BER0796

Max
Schellekens

Creatieve leider

Max heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Heineken Netherlands Supply.

Persoonlijkheidsprofiel
Max is een sterke en assertieve leider met een creatieve geest. Hij bespeelt vier instrumenten en rondt nu zijn bachelor Compositie en Muziekproductie aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht af. In zijn werkzaamheden als winkelmedewerker bij Toemen Modelbouw heeft hij geleerd effectief te communiceren, stress te managen en wist hij zijn empathie in te zetten om de klant zich gehoord te laten voelen en tevreden te stellen. Daarnaast weet Max in creatieve projecten zowel buiten als binnen zijn opleiding zijn visie te gebruiken om mensen te enthousiasmeren en zich te richten op het werk dat moet worden verzet.Max is vaak in zijn (kamer)studio te vinden waar hij muziek zelf schrijft, opneemt en produceert. Zijn avonduren spendeert hij graag met een goede literaire klassieker of een non-fictie boek over psychologie, filosofie of de wetenschap.

Digital Talent Academy
Max is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Max? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.