Maxime Kramer

210531 EVG Maximekramer BER1066

Maxime
Kramer

Gestructureerde en creatieve duizendpoot

Maxime heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met haar groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Dokters van de Wereld.

Persoonlijkheidsprofiel
Maxime is een gestructureerde en creatieve duizendpoot. Haar Bachelor in Communication & Multimedia Design in Amsterdam rondde ze succesvol af met een 8.5. Daar heeft ze oa geleerd om vanuit haar empathische vermogen verschillende doelgroepen goed te begrijpen. Tijdens haar stage in UX en visual design bij Bibi van der Velden, heeft Maxime geleerd om niet alleen creatief te werken, maar ook analytisch en projectmatig. Als stagiair voor start-up Leadplaats in Valencia ontwierp Maxime het bedrijfslogo en hielp ze dankzij haar belangstellende karakter de missie, visie en kernwaardes te vertalen naar een huisstijl. Daarnaast werkt ze al 5 jaar lang in de horeca, waaronder voor een restaurant dat een Michelin ster bezit. Maxime vindt het belangrijk de schoonheid te zien in alles om haar heen, van websites en online producten tot alledaagse voorwerpen en interieur.

Digital Talent Academy
Maxime is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Maxime? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.