Tim Zwama

210531 EVG Timzwama BER1320

Tim
Zwama

Ondernemende probleemoplosser

Tim heeft deelgenomen aan de Digital Talent Academy en met zijn groep gewerkt aan een uitdagende challenge voor Feenstra.

Persoonlijkheidsprofiel
Tim is een ondernemende en enthousiaste probleemoplosser. Zijn analytische vermogen en ambitie om verschil te kunnen maken kwamen hem goed van pas tijdens zijn Bachelor Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool en zijn Master in Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn werk als Captain voor Hot Networkz heeft Tim laten zien een doelgerichte teamplayer te zijn. Daarnaast heeft hij op de afdeling Klant & Operations bij Menzis zijn
natuurlijke empathische vermogen kunnen inzetten tijdens het opleiden van collega’s en oplossen van klantvragen. Dat Tim avontuurlijk is blijkt wel uit zijn passie voor outdoor sporten. Zo trekt hij elk jaar met vrienden naar de Ardèche om te gaan hiken en kajakken.

Digital Talent Academy
Tim is deelnemer van de Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Tim? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel Karel op 06 14 60 14 70.