Een vliegende start van jouw carrière! 

 

Jij bent bijna klaar met je master of bachelor en staat voor de keuze waar jouw carrière start. Je hebt een stevige ambitie en wilt het liefst aan de slag op een plek waar jij direct impact maakt. Dat kan bij EVG Start. 

In het Traineeship Business & Digital Management matchen we jou op basis van je competenties en waar jij je thuis voelt. Jouw persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan je studieachtergrond.  Wij begeleiden jou persoonlijk tijdens het gehele Traineeship en zorgen dat jouw kwaliteiten helemaal tot hun recht komen. Zo maakt jouw carrière een vliegende start!

Hoe werkt het?


1. Startmaand

In de eerste maand word je klaargestoomd voor een interessante en uitdagende opdracht. Dit doen we door je vanaf het begin persoonlijk te begeleiden en je in de eerste maand de basis te leren van het IT-vak. Je krijgt trainingen en behaalt certificaten zoals ITIL4, Lean IT en Agile/Scrum.


2. Startproject

In de tweede maand krijg je de kans om de opgedane kennis direct toe te passen tijdens het Startproject. Een Startproject is een afgebakend en uitdagend project met een duidelijke doelstelling dat je uitvoert bij een goed doel, een klein bedrijf of  bij een van onze opdrachtgevers.


3. Traineeship

En ben jij een topper, dan start jij misschien wel met het Business & Digital Management Traineeship. Je werkt tijdens het gehele Traineeship voor één opdrachtgever met als doel na anderhalf jaar in vaste dienst te treden. Daar kun je verder groeien en je volgende carrièrestappen zetten.


4. Contract

Aan het einde van het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en word je lid van ons alumninetwerk EVG Next. Daar houd je contact met je medetrainees en blijf je leren, kennis delen en jezelf ontwikkelen. Bijvoorbeeld tijdens ons alumni event dat we elk kwartaal organiseren.


Wil jij?

  • toonaangevende opdrachtgevers
  • een fijne thuisbasis om te sparren met je medetrainees
  • een steile leercurve door onze intensieve coaching en begeleiding
  • jezelf ontwikkelen door trainingen en workshops
  • leuke EVG uitjes zoals Awakenings, de EVG Reis en het EVGala?  

 

Meld je aan!


Trainee Business & Digital Management

Is er een match na de Digital Talent Academy, dan start je als trainee Business & Digital Management en ga je aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.Volg ons op Instagram