Een vliegende start van jouw carrière! 


Jij bent (bijna) klaar met je master of bachelor en staat voor de keuze waar jouw carrière start. Je hebt een stevige ambitie en wilt het liefst aan de slag op een plek waar jij direct impact maakt. Dat kan bij EVG Start. 

In het Traineeship Business & Digital Management matchen we jou op basis van je competenties en waar jij je thuis voelt. Jouw persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan je studieachtergrond. Tijdens de Digital Talent Academy, het startpunt van het traineeship, leren wij je goed kennen. Hierdoor kunnen we je goed matchen met een passende opdrachtgever. Want als jij op je plek zit, kun je alles leren wat nodig is om daar succesvol te zijn. Tijdens het hele traineeship begeleiden we je persoonlijk en samen zorgen we ervoor dat jouw kwaliteiten maximaal tot hun recht komen. Zo maakt jouw carrière een vliegende start! 

 

Meld je aan!

Hoe werkt het?


1. Sollicitatie- procedure

Voordat je met het traineeship kunt beginnen, willen we je natuurlijk eerst leren kennen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een kort assessment van 4 vragen en een gesprek met onze recruiter Britt. Is er een match? Dan mag je starten met de Digital Talent Academy, het startpunt van jouw traineeship bij EVG Start.


2. Digital Talent Academy

De Digital Talent Academy is het startpunt van je traineeship. Tijdens deze vier weken durende opleiding stomen we je klaar voor het Business & Digital Management Traineeship. Met dagelijkse workshops werk je aan je management skills, behaal je scrum en agile-certificaten en ga je aan de slag met een digitale challenge van een van onze opdrachtgevers.


3. Het Traineeship

Heb jij tijdens de Digital Talent Academy aan ons en onze opdrachtgevers laten zien dat je een echte topper bent? Dan stroom je na de DTA door naar ons Business & Digital Management Traineeship. Op basis van jouw competenties en kwaliteiten word je bij een van onze topwerkgevers geplaatst. Hier werk je anderhalf jaar in een verantwoordelijke rol verder aan jouw carrière. Met elke week een mentorgesprek, elke maand een terugkomdag en elke twee maanden een pittige workshop, staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling deze hele periode centraal. 


4. Contract

Het doel van het traineeship is om na afloop in vaste dienst te treden. 90% van onze trainees wordt daadwerkelijk overgenomen door hun werkgever. Ook word je lid van ons alumninetwerk: EVG Next. Hierdoor blijf je contact houden met en leren van je medetrainees, kun je deelnemen aan inspirerende events en bouw je aan een netwerk voor het leven.

Wil jij?

  • Toonaangevende opdrachtgevers
  • Een fijne thuisbasis om te sparren met je medetrainees
  • Een steile leercurve door onze intensieve coaching en begeleiding
  • Jezelf ontwikkelen door trainingen en workshops
  • Leuke EVG uitjes zoals Awakenings, de EVG Reis en het EVGala?  

 

Meld je aan!

Trainee Business & Digital Management

Tijdens onze Digital Talent Academy krijg jij vier weken de tijd om aan ons en onze opdrachtgevers te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Is er na de DTA een match dan start je als trainee Business & Digital Management en ga je aan de slag bij topwerkgevers als ABN AMRO, ANWB, Allinq, Feenstra, GVB of Sanquin. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business- of data analist, applicatiebeheerder of information security officer vervul je meteen een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau. Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens het gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees, ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je professionele ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

 

Volg ons op Instagram