Voor starters

Voor starters

intensieve coaching

We ontwikkelen je tot de ICT-manager van morgen. Dat vak vinden wij namelijk het mooiste vak dat er is. Ons Traineeship onderscheidt zich door de intensieve coaching en begeleiding én onze informele werksfeer

Wie ben jij?

Je bent net of bijna afgestudeerd en je weet dat je beschikt over een sterke dosis gezond verstand en ambitie. Een sterke persoonlijkheid vinden wij belangrijk, je staat dus stevig in je schoenen. Als talent ben je klaar voor een baan waar je direct al kan meebeslissen, verantwoordelijkheid krijgt en waarin je het maximale uit jezelf kan halen.

Oké, dus EVG Start ontwikkelt toptalenten tot de ICT Manager van morgen. Maar ben jij het toptalent dat wij zoeken? Ben je ambitieus en beschik je over een gezond verstand? Heb je affiniteit met techniek maar ben je geen techneut? En ben jij een tikkeltje eigenwijs?

Ja? Mooi, dan ben je al een eind op weg. Nu hoef je alleen ons daar nog van te overtuigen in onze korte sollicitatieprocedure. Zonder testen of assessments. We hebben liever dat je ons zelf uitlegt wat je wilt en kunt.

Kom je door de selectie heen, dan leren we je in 2 jaar alles wat we weten. Over het vak van ICT Manager, maar ook over jezelf. Want je persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk.

 

De ideale start van je carrière? Kijk maar naar het filmpje

 

Wie zijn wij?

Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Talenten dus. Het duurt 2 jaar en zit vol met de kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten. Uniek is dat je bij ons geen ICT vooropleiding nodig hebt, iedereen direct een persoonlijke coach krijgt en je de volle 2 jaar bij één opdrachtgever werkt. Zo ontwikkelen we je van toptalent tot ICT Manager van morgen.

 

 

 

Word Trainee bij EVG Start!

Heb je een hbo of wo diploma, ben je pas afgestudeerd en wil je aan de slag als ICT Management Trainee? Klik dan snel op de button. Binnen twee weken heb je een baan als je niet uitkijkt!

Solliciteer hier!

 

 

 

 

Mijn traineeship

In september vorig jaar ben ik aan mijn traineeship bij EVG Start begonnen. Stuur me maar een mailtje als je wilt weten hoe mijn start was

Profielfoto contactpersoon

Wil je werken bij?

Meer weten? Klik maar op een logo

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou de ideale start van je carrière als manager in een ICT omgeving. Daarmee word je de manager van morgen. Want zeg nu eerlijk, een manager zonder ICT kennis is de manager van gisteren. Bovendien vinden wij ICT Manager het mooiste vak dat er is. Daarom leren we onze mensen via hét ICT Management Traineeship van Nederland alle ins en outs van dat vak, waardoor ook jij het verschil gaat maken.

Het Traineeship begint met een interne opleiding van 1 maand. Daarin maak je kennis met het vak, ons bedrijf en je collega Starters. Bovendien behaal je een aantal certificaten, zoals ITIL4, Lean IT en Agile/Scrum, die je later ook goed kunt gebruiken. Hierna ga je aan de slag in een Startproject, om te ervaren hoe de theorie in de praktijk werkt. Voor dit Startproject werken we graag samen met organisaties als War Child en Unicef.

 

Na je eigen Startproject ga je aan de slag bij één van onze aansprekende opdrachtgevers. Geen kortere klusjes bij meerdere bedrijven, want je moet de tijd krijgen voor meer verantwoordelijkheden. Daar leer je tenslotte het meest van.

Tijdens het hele Traineeship heb je wekelijks een persoonlijk coachingsgesprek en spar je lekker vaak met je collega Trainees. Op onze workshops delen onze experts hun kennis en ervaring. Zo ontwikkel je steeds meer kennis en zelfvertrouwen en komen jouw talenten steeds beter tot hun recht. Heb je er zin in? Pas maar op! Binnen twee weken heb je een baan als je niet uitkijkt

Of kom gewoon naar onze inhousedag. Meer info en je aanmelden kan hier

Last van keuzestress?

Keuzestress? bij ons niet. Tijdens ons Traineeship leer je jezelf goed kennen. En dan vinden we samen uit welke baan goed bij je past. Wil je daar meer over weten? Bel me dan maar even

Profielfoto contactpersoon
  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Voor starters