Wie zijn wij?

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Dat vak vinden wij namelijk het mooiste vak dat er is. En wij vinden dat jong talent belangrijk is voor het succes van organisaties. Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil.

Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Talenten dus. Het duurt 2 jaar en zit vol met de kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten.

Uniek is dat je bij ons geen ICT vooropleiding nodig hebt, iedereen direct een persoonlijke coach krijgt en je de volle 2 jaar bij één opdrachtgever werkt. Zo ontwikkelen we je van toptalent tot ICT Manager van morgen.

Solliciteer direct

En Wie ben jij?

Oké, dus EVG Start ontwikkelt toptalenten tot de ICT Manager van morgen. Maar ben jij het toptalent dat wij zoeken? Ben je ambitieus en beschik je over een gezond verstand? Heb je affiniteit met techniek maar ben je geen techneut? En ben jij een tikkeltje eigenwijs?

Ja? Mooi, dan ben je al een eind op weg. Nu hoef je alleen ons daar nog van te overtuigen in onze korte sollicitatieprocedure. Zonder testen of assessments. We hebben liever dat je ons zelf uitlegt wat je wilt en kunt.

Kom je door de selectie heen, dan leren we je in 2 jaar alles wat we weten. Over het vak van ICT Manager, maar ook over jezelf. Want je persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk.

solliciteer direct

Wil je werken bij?

                          

                                 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou de ideale start van je carrière als ICT Manager. Dat begint met een interne opleiding van 1 maand. Daarin maak je kennis met het vak, ons bedrijf en je collega Starters. Bovendien behaal je een aantal certificaten, zoals ITIL v3, PRINCE2 en Scrum, die je later ook goed kunt gebruiken. Hierna ga je aan de slag in een Startproject, om te ervaren hoe de theorie in de praktijk werkt. Voor dit Startproject werken we graag samen met organisaties als War Child en Unicef.

Na je eigen Startproject ga je aan de slag bij één van onze aansprekende opdrachtgevers. Geen kortere klusjes bij meerdere bedrijven, want je moet de tijd krijgen voor meer verantwoordelijkheden. Daar leer je tenslotte het meest van.

Tijdens het hele Traineeship heb je wekelijks een persoonlijk coachingsgesprek en spar je lekker vaak met je collega Trainees. Op onze workshops delen onze experts hun kennis en ervaring. Zo ontwikkel je steeds meer kennis en zelfvertrouwen en komen jouw talenten steeds beter tot hun recht. Iets voor jou? Solliciteer direct voor het traineeship of schrijf je in voor het volgende Start Café!

SoLliciteer direct!

Ben je overtuigd van ons verhaal? En kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct! 

 
 Even geduld, de aanmelding wordt verwerkt

 

 

Kom naar een inhousedag!

Wil je ervaren hoe het is om een ICT manager te zijn en kennis maken met EVG Start onder het genot van een lekker hapje en drankje? Kom dan naar de volgende inhousedag op 7 maart 2018; het Start Café

Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact op met Jetske Hoyng-Ruiter van onze recruitment afdeling via 06-15424445.