ABN AMRO - EVG Start

Het meest persoonlijke traineeship van Nederland

Kies voor ABN AMRO met EVG Start

Stel je voor. Jouw baan combineert de uitdaging van werken bij een bank met de persoonlijke begeleiding van EVG Start. Dat zou zomaar eens kunnen gebeuren, want al 29 trainees van EVG Start gingen je voor. Zij zijn in opdracht bij ABN AMRO in functies als Development Engineer, Business Consultant of Data Analyst. 

Het EVG Start Traineeship

Jij bent (bijna) klaar met je master of bachelor en staat voor de keuze waar jouw carrière start. Je hebt een stevige ambitie en wilt het liefst aan de slag op een plek waar jij direct impact maakt. Dat kan bij EVG Start.

In ons traineeship matchen we jou op basis van je competenties en waar jij je thuis voelt. Jouw persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker dan je studieachtergrond. Tijdens de EVG Academy, het startpunt van het traineeship, leren wij je goed kennen. Hierdoor kunnen we je goed matchen met een passende opdrachtgever. Want als jij op je plek zit, kun je alles leren wat nodig is om daar succesvol te zijn. Tijdens het hele traineeship begeleiden we je persoonlijk en samen zorgen we ervoor dat jouw kwaliteiten maximaal tot hun recht komen. Zo maakt jouw carrière een vliegende start!

Waarom het EVG Start Traineeship

 • De steilste leercurve

  Wij geloven dat je het beste tot je recht komt op een plek die past bij jouw persoonlijkheid. We vinden jouw persoonlijkheid dan ook belangrijker dan je vaardigheden en diploma’s.

  Werk je op de juiste plek, dan zul je het zelfvertrouwen hebben om continu te leren en jezelf te verbeteren met als resultaat de steilste leercurve. We gaan dan ook voor niets minder dan de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever.

 • Jouw persoonlijke mentor

  In jouw hele traineeship staan EVG’s beste mentoren tot je beschikking. In wekelijkse mentorgesprekken helpen zij je te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Daarnaast begeleiden onze mentoren je bij de dagelijkse uitdagingen waar je als ambitieuze trainee voor komt te staan. 

  Het hebben van een eigen mentor is van onschatbare waarde en volgens onze trainees de belangrijkste reden om ons traineeship te kiezen. 

 • Opleiding en begeleiding t.w.v. € 20.000

  Beschik jij over de juiste mindset? Dan zorgen we er samen voor dat jouw vaardigheden ook on fleek zijn. Je volgt bij ons om de maand een pittige workshopdag en je komt elke maand terug naar het EVG kantoor voor een dag vol intervisie, workshops en teambuilding. 

  Ook is er de mogelijkheid om individuele trainingen te volgen als jouw opdracht daarom vraagt. Tel je daar de wekelijkse mentorgesprekken bij op, dan investeren we meer dan 20.000 euro in jouw persoonlijke groei.

 • Veel aandacht voor jouw mentale gezondheid

  We beseffen ons dat een traineeship behoorlijk pittig kan zijn. Het leven trouwens ook. Daarom is er in ons traineeship veel aandacht voor jouw mentale gezondheid.

  Onze mentoren zijn getraind om jou te ondersteunen en in onze workshops trainen we ook jou om goed om te gaan met stress en prioriteit te geven aan jouw self care

 • Een team van trainees

  Met een eigen mentor sta je er bij EVG nooit alleen voor, maar belangrijker nog: je kunt sparren met een klas vol mede trainees. Samen met hen bespreek je jouw uitdagingen, organiseer je kennissessies en borrel je tot in de late uurtjes. Dat laatste doe je o.a. op het EVG Gala, in de door ons georganiseerde EVG Café’s en de jaarlijkse EVG Reis. 

Onze persoonlijke benadering

Alleen met goede begeleiding en in de juiste omgeving komt jouw talent tot zijn recht. Wij kiezen daarom voor een persoonlijke benadering waarin iedereen gelijk is en we 100% transparant zijn. Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Dat bepaal jij, maar wij helpen graag. 

Meer dan 200 trainees hebben met succes ons traineeship afgerond. Samen met onze trainers en mentoren staan zij klaar om jou te helpen.

Hoe werkt het?

1. Kennismaking

Als eerste willen we jou natuurlijk leren kennen. En jij ons. Daarom plannen we een kennismaking met onze recruiter Sharon voor je in. Gewoon online, wel zo handig. Is er een match? Dan ben je één gesprek verwijderd van deelname aan de EVG Academy. Dat gesprek is met Karel, de oprichter van EVG Start. Met hem bespreek je jouw ambities. Zijn jullie daarna allebei enthousiast, dan kan de EVG Academy beginnen. 

2. EVG Academy

De EVG Academy is het startpunt van onze tijd samen. In deze vier weken durende opleiding stomen we je klaar voor het traineeship. Met dagelijkse workshops werk je aan je management skills, behaal je de nodige certificaten en ga je aan de slag met een echte challenge van een van onze opdrachtgevers. Ook matchen we jou in deze vier weken met onze opdrachtgevers. Is die match er, dan kun je na de EVG Academy starten met het traineeship.

3. Het Traineeship

In het traineeship werk je anderhalf jaar in een verantwoordelijke rol verder aan jouw carrière. Je doet dat bij een van onze opdrachtgevers, in een vaste rol waar je echt in kunt groeien om zoveel mogelijk impact te maken. Met elke week een mentorgesprek, elke maand een terugkomdag en elke twee maanden een pittige workshop, staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling deze hele periode centraal.

4. Contract & EVG Next

90% van onze trainees gaat na het traineeship in dienst bij zijn of haar opdrachtgever. Ook word je lid van ons alumninetwerk: EVG Next. Hierdoor blijf je contact houden met je medetrainees, kun je deelnemen aan inspirerende events en bouw je aan een netwerk voor het leven.Zet nu de stap

Vraag nu meer informatie aan over de EVG Academy en het EVG Traineeship. Je kunt dan – als je wilt – vanaf 26 februari starten met het traineeship. Liever later starten? Dat kan ook. We hebben verschillende startdata in 2024.

We versturen de informatie deels via Whatsapp,  dus laat zeker ook je telefoonnummer achter.

Deze trainees gingen je voor

 • Eugenie	Young
  Alumnus

  Eugenie Young

  Gestructureerde organisator

  • Rol
   Business Consultant
  • Bedrijf
   ABN AMRO
  • Studie
   Bachelor International Business Management
 • Emily Spiegelenberg
  Trainee

  Emily Spiegelenberg

  Behulpzame teamplayer

  • Rol
   Project Manager
  • Bedrijf
   ABN AMRO
  • Studie
   Master Aansprakelijkheid & Verzekering
 • Julian Bokhorst
  Trainee

  Julian Bokhorst

  Vriendelijke verbinder

  • Rol
   Financieel Analist
  • Bedrijf
   ABN AMRO
  • Studie
   Bachelor International Business and Management Studies
 • Niamh Lourens
  Trainee

  Niamh Lourens

  Intelligente creatieveling

  • Rol
   Business Consultant
  • Bedrijf
   ABN AMRO
  • Studie
   BSc Cognition, Language and Communication
 • Cristian Bouwers
  Alumnus

  Cristian Bouwers

  Analytische onderzoeker

  • Rol
   Business Analist
  • Bedrijf
   ABN AMRO
  • Studie
   PhD candidate Intelligence Studies
 • Veelgestelde vragen over het EVG Traineeship

  Het meest persoonlijke traineeship van Nederland. Wat betekent dat?

  Dat betekent dat wij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling het hele traineeship centraal stellen. Met maandelijkse workshops, terugkomdagen en een wekelijks mentorgesprek word je intensief door ons begeleid en helpen we je te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, zodat jij straks de meeste impact maakt.  

  Voor wie is het traineeship?

  Voor iedereen die pas HBO- of WO-afgestudeerd is. Alle studierichtingen zijn welkom. Wel vinden we het belangrijk dat je interesse hebt voor digitalisering en innovatie (en dat kunt aantonen).

  Hoe lang duurt het traineeship?

  Het traineeship duurt 1,5 jaar.

  Waar kom ik te werken en in welke functie(s)?

  Wij zoeken naar een opdrachtgever en functie die bij jou past. We hebben contacten met commerciële, non-profit- en (familie)bedrijven. Veel voorkomende functies zijn: HR- of projectmanager, business- of data analist, applicatiebeheerder en information security officer.

  Krijg ik een salaris?

  Natuurlijk. Jouw salaris vinden we belangrijk. Daarom leggen we graag stap voor stap uit hoe wij jouw salaris opbouwen. Dat doen we aan de hand van netto bedragen, zo weet je precies wat je overhoudt en kun je het salaris vergelijken met andere traineeships. 

  Daar gaan we. 

  • De eerste twaalf maanden van je traineeship verdien je bij ons 2382.69 euro netto per maand. Dat bedrag is opgebouwd uit je salaris (duh) en een onkosten- en thuiswerkvergoeding. 

  • Je bouwt 250 euro bruto per maand vakantiegeld op. Het opgebouwde bedrag keren we bij het salaris van mei aan je uit. 

  • Je ontvangt een bonus van 500 euro netto als je langer dan zes maanden bij ons in dienst bent.

  • Na twaalf maanden stijgt jouw maandelijkse salaris naar 2463,57 euro netto per maand. Het vakantiegeld stijgt dan naar 261,25 euro bruto per maand. 

  • Je ontvangt een bonus van 500 euro netto als je na je traineeship bij je opdrachtgever in dienst gaat. 

  • Ook bouw je bij ons een pensioen op. Dat betalen wij voor je. Hoe dat precies zit leggen we graag persoonlijk aan je uit wanneer je bij ons in dienst komt. 

  • Wij betalen natuurlijk al jouw reiskosten van en naar je opdrachtgever en EVG Start. Reizen doen we het liefst met het OV, lukt dat niet dan regelen we een auto voor je woon-werk verkeer.

  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week)

  Naast een goed salaris en de bonussen is ons traineeship natuurlijk het belangrijkste. De workshops en mentorgesprekken die je volgt hebben een gezamenlijke waarde van meer dan 20.000 euro.

  Heb je naar aanleiding van deze uitleg vragen, schroom dan niet om je vragen hierover aan ons te stellen.

  Van wie krijg ik begeleiding?

  Je wordt begeleid door EVG’s beste mentoren, trainers en alumni en natuurlijk de opdrachtgevers zelf. Ook heb je geregeld contact met medetrainees met wie je ervaringen kunt uitwisselen.

  Kan ik in heel Nederland komen te werken?

  Wij hebben opdrachtgevers door het hele land, maar de meeste opdrachtgevers bevinden zich in de randstad. De standplaats van EVG Start is Amsterdam.

  Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

  Bel, mail, app of kom langs

  085 4868320
  office@evgstart.nl
  Hogehilweg 19
  1101 CB Amsterdam