Samen bouwen met toptalent

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zonder instroom van jong Talent kun je als bedrijf niet meer meekomen, laat staan toonaangevend zijn. Maar waar vind je die ambitieuze Talenten? En als je ze al kunt vinden, hoe houd je ze aan boord? Hoe blijf je ze uitdagen? En wie gaat ze begeleiden?

EVG Start vindt, begeleidt en ontwikkelt digitaal toptalent. Wij doen niet aan vluchtige plaatsingen, maar gaan samen met opdrachtgevers op zoek naar een functie waarin het Talent zich optimaal kan ontwikkelen. Persoonlijkheid vinden we belangrijker dan studierichting. Daarom matchen we op persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Zo zorgen we er samen voor dat digitaal Talent blijvende impact maakt!

 


Onze filosofie

 • Persoonlijkheid vinden wij belangrijker
  dan vaardigheid
 • De steilste leercurve bereik je
  met een externe mentor
 • Blijvende impact bereik je door
  het talent zowel vrijheid als
  kaders te geven 

Digitaal Talent voegt direct waarde toe

Onze digitale Talenten zitten boordevol energie en ambitie. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: impact maken. Na voltooiing van een interne opleiding en Startproject gaan de Talenten aan de slag bij één opdrachtgever, waarbij ze intensief worden begeleid door een van onze mentoren. De Talenten worden ingezet in functies als projectmanager, business/informatie analist, functioneel applicatie manager of business consultant. Zo zijn ze direct van waarde voor jouw organisatie.

 

Hoe ziet het traineeship eruit?

Digitaal Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil

1. Startmaand

In de eerste maand wordt het Talent klaargestoomd voor een interessante en uitdagende opdracht. Dit doen we door ze vanaf het begin persoonlijk te coachen en begeleiden en in de eerste maand de basis te leren van het IT vak. Bovendien halen ze certificaten zoals ITIL4, Lean IT en Agile/Scrum.

  

2. Startproject

In de tweede maand krijgt het Talent de kans om de opgedane kennis direct toe te passen tijdens een Startproject. Een Startproject is een afgebakend en uitdagend project met een duidelijke doelstelling dat wordt uitgevoerd bij een goed doel, een klein bedrijf of gewoon bij één van onze opdrachtgevers.

3. Opdracht

Na deze twee intensieve maanden is het Talent klaar om zelfverzekerd aan de slag te gaan bij een passende opdrachtgever. Het hele Traineeship zit het Talent bij één opdrachtgever en komen we elke week langs voor een mentorgesprek. Wij zorgen dus voor de begeleiding die nodig is om het maximale uit het Talent te halen.

4. In Dienst

Na het Traineeship is het de bedoeling dat het Talent in dienst treedt bij de opdrachtgever. En we nemen ze op in ons alumni-netwerk: EVG Next. Zo blijven ze zichzelf ontwikkelen.

Dit zeggen bedrijven over ons

 

"Wij hadden nooit gedacht dat een beginnende trainee zoveel toegevoegde waarde zou kunnen leveren in één maand tijd. Na twee weken was de Startopdracht klaar en daardoor kon de Trainee zich op een tweede opdracht storten. Voor Dokters van de Wereld echt een cadeautje!"
"EVG levert mij het jonge hongerige talent dat ik nodig heb en weet als geen ander hoe ze dit talent het best kunnen laten groeien en ontwikkelen. Iets wat mij de zorgen uit handen neemt en daar word de manager in mij erg gelukkig van. Ik kan hierin volledig vertrouwen op het bekwame team van EVGstart en hun aanpak."
"Super fijn dat ik word ontzorgd in het opleiden en werven van talenten. Juist door de match die EVG Start maakt op basis van persoonlijkheid en cultuur, heeft ervoor gezorgd dat de meeste trainees na het traineeship zijn gebleven bij KLM Cargo!"

Liever een Startproject proberen?

Elke organisatie heel wel van die klussen die belangrijk zijn, maar op de plank blijven liggen omdat ze nooit echt urgent worden. Dat lossen wij op via een Startproject! Het Startproject duurt vier weken en is een intensief traject waarin de Talenten extra worden begeleid door hun Mentor. Zo zorgen wij voor impact en een succesvol resultaat. Als je meer wilt weten over het startproject, klik dan hier.Deze bedrijven gingen je voor

Kika logo
ProRail logo
Dokters van de Wereld logo
Van Lanschot Kempen logo
Conxillium logo
Wigo4it logo
HiPerks logo
Allinq logo
Knab logo
Feenstra logo
KPN logo
PPHE logo
ABN AMRO logo
HTM logo
Transavia logo
Air France KLM Martinair Cargo logo

Ik ben geïnteresseerd

Vul het formulier. Wij nemen contact met je op.