Samen bouwen met Toptalent

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zonder instroom van jong talent kun je als bedrijf niet meer meekomen, laat staan toonaangevend zijn. Maar waar vind je die ambitieuze talenten? En als je ze al kunt vinden, hoe houd je ze aan boord? Hoe blijf je ze uitdagen? En wie gaat ze begeleiden

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt digitaal toptalent. Wij doen niet aan vluchtige plaatsingen, maar gaan samen met onze partners op zoek naar een functie waarin het talent zich optimaal kan ontwikkelen. Persoonlijke competenties en ambitie vinden we belangrijker dan studierichting. Daarom matchen we op persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Zo zorgen we er samen voor dat digitaal talent blijvende impact maakt!

 


Onze filosofie

  • Persoonlijkheid belangrijker dan studierichting
  • De steilste leercurve met een externe mentor
  • Blijvende impact door talent zowel vrijheid als kaders te geven

Digitaal Talent voegt direct waarde toe

Onze digitale talenten zitten boordevol energie en ambitie. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: impact maken. Na voltooiing van de Digital Talent Academy (een vier weken durende opleiding van EVG Start) gaan ze aan de slag bij één werkgever waarbij ze intensief worden begeleid door een van onze mentoren. Onze talenten worden ingezet in functies als projectmanager, business- of data analist, applicatiebeheerder of information security officer. Zo zijn ze direct van waarde voor jouw organisatie.

 

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Digitaal Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil

1. Sollicitatie-
procedure

Voordat de talenten aan het traineeship beginnen, hebben we ze al uitgebreid leren kennen middels een assessment en een gesprek met onze recruiter Britt. We letten vooral op iemands persoonlijkheid en vinden studieachtergrond minder belangrijk. Is er een match? Dan worden de talenten toegelaten tot de Digital Talent Academy, het startpunt van het traineeship bij EVG Start.

2. Digital Talent Academy

De eerste maand bij EVG Start staat in het teken van de Digital Talent Academy. Tijdens deze vier weken durende opleiding stomen we de talenten klaar voor het Business & Digital Management Traineeship. Met dagelijkse workshops werken ze aan hun management skills, behalen ze scrum en agile-certificaten en gaan ze aan de slag met een digitale challenge van een van onze partners.  

3. Het Traineeship

Talenten die zich tijdens de Digital Talent Academy hebben bewezen, stromen door naar het Business & Digital Management Traineeship. Op basis van hun persoonlijkheid wordt er een match met een passende werkgever en functie gemaakt. Het traineeship duurt anderhalf jaar. Gedurende deze periode vinden er wekelijks mentorgesprekken plaats, waardoor de talenten zich onder onze begeleiding maximaal ontwikkelen en blijvend impact maken.

4. In dienst

Na het traineeship is het de bedoeling dat het talent bij zijn/haar werkgever in dienst treedt. Ook worden ze opgenomen ons alumninetwerk: EVG Next. Op die manier blijven de talenten zich ook na hun traineeship verder ontwikkelen.

Dit zeggen bedrijven over ons

 

"EVG levert mij het jonge hongerige talent dat ik nodig heb en weet als geen ander hoe ze dit talent het best kunnen laten groeien en ontwikkelen. Iets wat mij de zorgen uit handen neemt en daar word de manager in mij erg gelukkig van. Ik kan hierin volledig vertrouwen op het bekwame team van EVGstart en hun aanpak."
"Super fijn dat ik word ontzorgd in het opleiden en werven van talenten. Juist door de match die EVG Start maakt op basis van persoonlijkheid en cultuur, heeft ervoor gezorgd dat de meeste trainees na het traineeship zijn gebleven bij KLM Cargo!"
"Wij hadden nooit gedacht dat een beginnende trainee zoveel toegevoegde waarde zou kunnen leveren in één maand tijd. Na twee weken was de Startopdracht klaar en daardoor kon de Trainee zich op een tweede opdracht storten. Voor Dokters van de Wereld echt een cadeautje!"

Liever eerst meedoen met een challenge aan de Digital Talent Academy? Dat kan!

Iedere organisatie heeft wel een (digitale) klus, opdracht, noem het challenge, die blijft liggen. Wij lossen die graag op! Of het nu gaat om een app, platform of andere digitale oplossing, onze talenten bijten zich er graag in vast tijdens de Digital Talent Academy. Wil je kennismaken met onze talenten én een innovatieve oplossing voor een probleem binnen jouw organisatie? Doe dan mee en lever een challenge aan.

Opdrachtgevers die meedoen aan de Digital Talent Academy hebben voorrang bij het selecteren van talent voor een traineeship binnen hun organisatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Conxillium logo
Transavia logo
HTM logo
HiPerks logo
Air France KLM Martinair Cargo logo
Van Lanschot Kempen logo
Kika logo
Dokters van de Wereld logo
ABN AMRO logo
ProRail logo
Knab logo
Wigo4it logo
KPN logo
PPHE logo
Feenstra logo
Allinq logo

Ik ben geïnteresseerd

Vul het formulier. Wij nemen contact met je op.