Voor bedrijven

Voor bedrijven

het meest persoonlijke Traineeship van Nederland

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Wij vinden dat jong talent belangrijk is voor het succes van organisaties. Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil.

Wie zijn wij?

Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Het duurt 2 jaar en zit vol met kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten.

Ons Traineeship kun je gerust een tikkeltje eigenwijs noemen. Dat begint al met het selectieproces. Wij selecteren op competenties als ambitie, gezond verstand en of iemand een tikkeltje eigenwijs is. En niet op theoretische kennis of een ICT vooropleiding. Bovendien werken onze Trainees tijdens het hele Traineeship voor één opdrachtgever. Dus niet elk half jaar een nieuw gezicht, maar je eigen Trainee. Die we samen ontwikkelen, van toptalent tot ICT Manager van morgen.

De opbouw van ons Traineeship biedt de kans om de trainee te leren kennen en geeft de mogelijkheid te investeren in dat jonge talent. Zonder risico want wij regelen daarbij alles; van coaching en begeleiding tot vervoer, van opleiding tot ziekteverzuim.

 

Ons Traineeship in 2 minuten? Kijk maar naar het filmpje

 

Wat heb je daar aan?

Een EVG Start Trainee is direct inzetbaar op uitdagende functies en projecten. De inzet is duurzaam. We doen niet aan vluchtige plaatsingen, maar gaan samen met onze opdrachtgevers op zoek naar één functie waarin het talent zich kan ontwikkelen. Samen bouwen we aan de medewerker van de toekomst. Jouw eigen ICT Manager van morgen.

Een EVG Start Trainee is ITIL4, Lean IT en Agile/Scrum gecertificeerd.

We bieden een onafhankelijk Traineeship met talenten vanuit verschillende studieachtergronden. Wij hebben daarmee altijd talent in huis dat past bij de functie en de cultuur van je organisatie.

Ons coachings- en curriculumprogramma is vakinhoudelijk met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen en heeft een sterke persoonlijke focus, inclusief wekelijkse coaching. Samen gaan we op zoek naar een zo steil mogelijke leercurve.

Heeft je organisatie al een Traineeship? Bij diverse bedrijven wordt ons Traineeship naast het eigen Traineeship gebruikt. 

 

 

 

 

Het EVG Café is hét event voor de ICT-managers van vandaag en morgen. Wil je op de hoogte worden gehouden van het komende EVG Café? Stuur dan een mailtje naar info@evgstart.nl

Wat vragen we jou?

De opbouw van het Traineeship biedt de kans om de Trainee te leren kennen en geeft de mogelijkheid om op een vrijblijvende manier te investeren in jong talent. Wat wij van onze opdrachtgevers vragen is eigenlijk heel simpel; betrokkenheid, geloof en lef om ruimte te geven en een podium te durven bieden aan jong talent. Net zoals onze huidige opdrachtgevers.

Enthousiast geworden? Wil je de ICT manager van morgen nu al in huis? Maak dan kennis met een van onze Trainees via een Startproject. Onze Startprojecten zijn de manier om aan organisaties te laten zien waar onze Management Trainees toe in staat zijn. Klik op de button voor meer informatie

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van een toptalent ? Bel 06 39 83 90 08 of neem contact op met Chantal. Zij kan je er alles over vertellen!

Profielfoto contactpersoon

Onze opdrachtgevers

Klik op een logo voor quotes van onze Trainees en opdrachtgevers

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Voor bedrijven