Wie zijn wij?

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Dat vak vinden wij namelijk het mooiste vak dat er is. En wij vinden dat jong talent belangrijk is voor het succes van organisaties. Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil.

Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Het duurt 2 jaar en zit vol met kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten.

Ons Traineeship kun je gerust een tikketje eigenwijs noemen. Dat begint al met het selectieproces. Wij selecteren op competenties als ambitie, gezond verstand en of iemand een tikkeltje eigenwijs is. En niet op theoretische kennis of een ICT vooropleiding. Bovendien werken onze Trainees tijdens het hele Traineeship voor één opdrachtgever. Dus niet elk half jaar een nieuw gezicht, maar je eigen Trainee. Die we samen ontwikkelen, van toptalent tot ICT Manager van morgen.

Wat bieden wij?

EVG Start staat bekend om het leveren van jonge, enthousiaste en hoogopgeleide talenten die graag het verschil maken binnen organisaties. Voordat zij bij een organisatie aan de slag gaan, hebben wij ze al twee maanden goed leren kennen. Bovendien hebben ze in deze periode de juiste opleidingen en training gehad om goed voorbereid aan de slag te kunnen.

En tijdens de periode dat zij hard aan het werk zijn voor bijvoorbeeld jouw organisatie, blijven wij verantwoordelijk voor hun verdere training, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Die investering is voor onze rekening.

Maar jij hebt ook inspraak in het ontwikkeltraject. Zo zorgen we er samen voor dat de Trainee de juiste kennis en ervaring opbouwt. Kennis en ervaring waar je organisatie écht wat aan heeft. En het leuke hiervan is dat je daarmee een bijdrage levert aan de ontwikkeling van deze Trainees tot de ICT managers van morgen. En als ze een tijdje bij jou hebben gewerkt, en je ze goed hebt leren kennen, kunnen deze toptalenten kosteloos overstappen. Zo heb jij alvast de ICT manager van morgen in huis. Net zoals Martinair, KPN, Schuuring en Pharox.

Wat heb jij daar aan?

 

                                                             

                    Koen                        ProRail

ABN AMROMartinairKPN
Ericsson
                                                                                        
Vitens                                                                                                                                                  AllinqT-Mobile

een Startproject, durf jij het aan?

StartprojectJe kent het wel. Er is altijd zo'n klus die op de plank blijft liggen, maar nooit echt urgent wordt. Durf jij het aan om een van onze trainees dit project te geven? Met onze intensieve begeleiding zorgen wij ervoor dat het project eindelijk eens wordt afgerond. En je helpt ook nog eens een talent mee-ontwikkelen tot de manager van morgen. Als dat niet leuk is?

Waarom een startproject?

Na een intensieve opleidingsmaand waarin onze Trainees hun certificaten behalen worden zij verantwoordelijk voor een project waarin ze hun kennis om kunnen zetten in ervaring. Een startproject is een afgekaderd project met een duidelijke doelstelling. Het project duurt 4 weken en is een intensief traject waarin trainees worden begeleid door een Mentor om te kunnen sturen op een zo stijl mogelijke leercurve en een succesvol resultaat.

Hoe ziet zo'n startproject er uit?

Week 1: maken van een Project Initiatie Document - Week 2: verzamelen van informatie & input - Week 3: uitwerken van informatie en omzetten in deliverables - Week 4: opleveren en presenteren van projectresultaat

Wat verwachten we van opdrachtgevers?

Een betrokken organisatie, uitdagend project en heldere opdrachtomschrijving. Voor de trainee is het van belang een succesvol resultaat neer te zetten, ze hebben energie, willen zich bewijzen en écht die toegevoegde waarde leveren. Opdrachtgevers willen een tastbaar resultaat en iets wat direct geïmplementeerd kan worden en in ieder geval nooit meer op de plank verdwijnt.

Type projecten?

Startprojecten zijn belangrijk maar niet urgent. Met een heldere opdracht kan de Trainee vanaf dag 1 aan de slag. Wat voor opdracht het is, ligt aan de behoefte van de afdeling of organisatie. Belangrijk is wel een opdracht te formuleren op niveau. Uiteraard kunnen we sparren over de opdracht en de bijbehorende kaders om in een maand ook echt een mooi resultaat neer te zetten.

En wat kost mij dat?

Omdat je meebouwt aan de steilst mogelijke leercurve van een van onze talenten vragen we niet meer dan een vergoeding, en dan ook nog pas bij succesvolle afronding.

Wil je meer over een Startproject weten? Bel Leanne 06-40230499 of laat hieronder je vraag en gegevens achter

mEER WETEN? Laat hier je gegevens achter

 

kom naar een EVG Café

Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. Elk kwartaal brengen we in dit gezellige en informele Café onze vakbroeders en –zusters bij elkaar om op een donderdagmiddag actuele ideeën en problemen te bespreken. Kennis te delen dus.

Kijk hier voor een overzicht van de vorige EVG Café's.

Of meld je nu alvast aan voor het eerstvolgende EVG Café.