Voor bedrijven - EVG Start

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wat kan digitaal talent voor jouw organisatie betekenen?

Samen bouwen met toptalent

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zonder instroom van jong talent kun je als bedrijf niet meer meekomen, laat staan toonaangevend zijn. Maar waar vind je die ambitieuze talenten? En als je ze al kunt vinden, hoe houd je ze aan boord? Hoe blijf je ze uitdagen? En wie gaat ze begeleiden?

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent. Wij doen niet aan vluchtige plaatsingen, maar gaan samen met onze partners op zoek naar een functie waarin het talent zich optimaal kan ontwikkelen. Persoonlijke competenties en ambitie vinden we belangrijker dan studierichting. Daarom matchen we op persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Zo zorgen we er samen voor dat digitaal talent blijvende impact maakt!

Ons talent voegt direct waarde toe

Onze talenten zitten boordevol energie en ambitie. Ze hebben allemaal dezelfde doelstelling: impact maken. Na voltooiing van de Digital Talent Academy (een vier weken durende opleiding van EVG Start) gaan ze aan de slag bij één werkgever waarbij ze intensief worden begeleid door een van onze mentoren. Onze talenten worden ingezet in functies als projectmanager, business- of data analist, applicatiebeheerder of information security officer. Zo zijn ze direct van waarde voor jouw organisatie.

Hoe werkt het?

1. Wij werven het talent

Alles valt of staat met goede talenten. Gelukkig weten wij die goed te vinden. Aan de hand van het profiel van jouw droomkandidaat gaan wij graag voor je aan de slag. Dat doen we anders dan anderen, maar altijd met succes. Daag ons dus zeker uit. 

2. De EVG Academy

In de EVG Academy leren we onze talenten kennen. De vier weken durende Academy is ons mini-traineeship waarin we de talenten klaarstomen klaar voor het echte traineeship. Met dagelijkse workshops werken talenten aan hun management skills, behalen ze de nodige certificaten en gaan ze aan de slag met een echte challenge van een van onze opdrachtgevers. Lever jij zo’n challenge aan? Dan zit je op de eerste rij bij het beoordelen en kiezen van de talenten waarmee je in gesprek gaat. Ook kun je jouw organisatie en vacante rollen toelichten in een van de pitches in de Academy. 

3. Het Traineeship

Talenten die zich tijdens de EVG Academy hebben bewezen, stromen door naar het Traineeship. Op basis van hun persoonlijkheid wordt er een match met een passende werkgever en functie gemaakt. Het traineeship duurt anderhalf jaar. Gedurende deze periode vinden er wekelijks mentorgesprekken plaats, waardoor de talenten zich onder onze begeleiding maximaal ontwikkelen en blijvend impact maken.

4. Contract & EVG Next

Van onze trainee treedt 90% na het traineeship in dienst bij zijn of haar opdrachtgever. Daarmee scoren we het hoogst in onze markt. Ook worden ze opgenomen in ons alumninetwerk: EVG Next. Op die manier blijven de talenten zich ook na hun traineeship verder ontwikkelen.Dit is waarom bedrijven met ons werken

 • CBR

  EVG Start verzorgt voor startende talenten een mooie acceleratie in een digitale loopbaan. De talenten vinden uit wie ze zijn en wat ze kunnen en willen. Als mogelijke werkgever kunnen we samen onderzoeken of ons bedrijf een mooie landingsplaats is. En dat heeft al meerdere succesvolle matches opgeleverd.

  Michiel de van der Schueren – Manager Product & Datacare bij CBR
 • Nictiz

  “De samenwerking met EVG Start is heel prettig en brengt ons in contact met gedreven trainees die frisse blik brengen op snijvlak van gezondheidszorg & ICT waar Nictiz zich op richt.”

  Bas Koolschijn – Teamlead Informatieanalyse bij Nictiz
 • ABN AMRO

  ‘Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping ‘, investeren begeleiden van jong talent aan beide kanten tijdens traineeship zie ik als zeer waardevol!

  Jerney de Ridder – People Manager bij ABN AMRO

Ons team van toppers

 • Karel van Gool
  Founder en CEO
 • Anouk Pruijn
  Manager Bedrijfsvoering
 • Gerben de Jonge
  Sales Partner
 • Mario der Weduwen
  Mentor
 • Michele Lammers
  Mentor
 • Rico den Burger
  (Recruitment) Marketeer
 • Hans Hubers
  Mentor

Bedrijven die al met ons werken

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam