Geef je carrière de beste start

met de EVG Academy

In de Academy van EVG Start ontdekken we samen wat de beste start is voor jouw carrière. Je maakt kennis met de beste werkgevers en stelt samen met onze mentoren jouw ideale carrièreplan samen. Ondertussen volg je workshops om je CV en je professional skills te boosten. Na vier weken ben je helemaal klaar voor ons traineeship en weet jij precies wie je bent, wat je kunt én wat je wilt. Je wordt daarbij geholpen door onze beste mentoren, trainers, trainees en alumni. Dat is winnen, toch?

→ De beste start van jouw carrière
→ Samen zoeken naar wat bij jou past
→ Persoonlijke begeleiding van EVG’s beste mentoren
→ Kennismaken en samenwerken met de beste werkgevers
→ Een match op basis van jouw persoonlijkheid en ambities
→ Ruim aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
→ Toegang tot het meest persoonlijke traineeship van Nederland

Op 8 mei start de volgende Academy. De EVG Academy is geschikt voor iedereen met een HBO/WO diploma. Vraag nu meer informatie aan over het programma, de workshops en de aanmeldprocedure.

Al meer dan 100 deelnemers gingen je voor

 • Heleen Aarsen

  “Door de Academy heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en veel geleerd over mijn eigen gedrag in een groep en hoe je in een groep elkaar kan beïnvloeden. Deze kennis pas ik nu toe bij KLM Cargo.”

  Heleen startte na de Academy met het EVG Traineeship als Business Analyst bij KLM.
 • Thomas van Wetering

  “In de Academy heb ik veel zelfkennis opgedaan en mij beseft dat ik er mag zijn, mijn mening mag geven, bij kan dragen en voldoende kennis in huis heb, ook al heb ik alleen een bachelor.”

  Thomas startte na de Academy met het EVG Traineeship als Junior Integration Consultant bij BAM.
 • Sander van Offeren

  “Los van mijn traineeship bij KLM, heb ik in de Academy een sociaal netwerk opgebouwd, dat continu groeit. Ik heb zelfkennis opgedaan en ik heb meer inzicht gekregen hoe ik in elkaar zit en waar mijn plus- en minpunten zitten.”

  Sander startte na de Academy met het EVG Traineeship als Business Product Analist bij KLM.
 • Rayan Suryadikara

  “Ik heb veel aan de Academy gehad, met name de trainingen zoals design thinking en DISC, maar de Academy leverde mij vooral mijn eerste, internationale baan op”

  Rayan Suryadikara startte na de Academy met het EVG Traineeship als Informatie Analist bij CBR.
 • Anouk van Rosmalen

  “De DTA heeft mij meer inzicht in mijzelf, een goed en groot netwerk en nieuwe kennis over bijvoorbeeld probleemanalyses, agile en informatie-beveiliging gegeven.”

  Anouk startte na de Academy met het EVG Traineeship als Project Management Officer bij ABN AMRO.
 • Pooya Ransing

  “Door de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de DTA kan ik mijn huidige en toekomstige functie beter invullen.”

  Pooya startte na de Academy met het EVG Traineeship als IT ontwikkelaar bij ANWB.

Over de EVG Academy #12

De twaalfde editie van de EVG Academy start 8 mei en duurt vier weken. Het programma beslaat 32 uur per week, waarbij je elke woensdag vrij bent. De Academy vindt deels digitaal plaats en deels op ons kantoor in Amsterdam.

Vanaf de derde week zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je na de Academy starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start. Wij hebben genoeg opdrachten en opdrachtgevers in ons bestand, dus de kans dat je doorstroomt is erg groot.

Onze opdrachtgevers zijn erg gevarieerd. Je kan terecht komen bij een grote organisatie als KLM, BAM, Vattenfall of ABN AMRO, maar ook bij kleinere bedrijven of scale ups.

Schrijf je snel in. Dan nemen wij contact met je op.

De Academy is voor iedereen

De Academy is perfect voor iedereen die net of bijna afgestudeerd is (HBO/WO) en een carrière ambieert in business, IT of digital management. Je kan met elke studieachtergrond deelnemen, van wiskunde tot geschiedenis en van scheikunde tot communicatie. Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan je studieachtergrond en leren je dan ook graag kennen.

Schrijf je in voor Academy #12

Zet nu de stap. Schrijf je zo snel mogelijk in voor de EVG Academy die op 8 mei begint en start binnenkort met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

Je kunt hieronder meer informatie aanvragen. Onze recruiter neemt dan contact met je op. Komt 8 mei te vroeg? Geen probleem, we hebben verschillende startdata in 2023.


Naam(Vereist)
Jouw afstudeerdatum

EVG Academy

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Bel of mail dan met onze recruiter: werken@evgstart.nl of 085 4868320.

Wat is de EVG Academy?

De EVG Academy is een korte opleiding voor pas afgestudeerden die op zoek zijn naar een traineeship. Met de Academy stomen we jou klaar voor het traineeship Business & Digital Management van EVG Start, het meest persoonlijke traineeship van Nederland.

Hoe lang duurt de EVG Academy?

De EVG Academy duurt vier weken. Vanaf week twee zoeken we naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je direct starten met het traineeship. 

Hoe is de EVG Academy opgebouwd?

In de Academy werk je aan challenges van echte opdrachtgevers (o.a. Feenstra, ABN AMRO). Zij komen met een probleem waar jij met jouw projectgroep een oplossing voor bedenkt. Door middel van workshops en trainingen (denk bijvoorbeeld aan SCRUM) word je door ons op weg geholpen.

Grofweg bestaat de opleiding uit vier fases: 

Week 1: Probleemanalyse

Week 2: Oplossingen verzinnen 

Week 3: Haalbaarheidsstudie 

Week 4: Uitvoering

Ook heb je iedere week een mentorgesprek waarin je persoonlijke professionele ontwikkeling centraal staat. 

Van wie krijg ik begeleiding?

Je wordt begeleid door EVG’s beste mentoren, trainees, alumni, trainers én door de opdrachtgevers zelf.

Voor wie is de EVG Academy?

In principe kan iedereen met een HBO- of WO-diploma zich aanmelden. Studenten uit alle studierichtingen zijn welkom. Wel vinden we het belangrijk dat je interesse hebt voor digitalisering en innovatie. Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan kun je je aanmelden.

Wat is het vervolg op de EVG Academy?

Vinden we in de Academy een match tussen jou en onze opdrachtgevers? Dan is de kans groot dat jij kunt doorstromen naar het Business & Digital Management Traineeship van EVG Start. Je gaat dan betaald aan de slag bij  onze opdrachtgevers en krijgt persoonlijke begeleiding vanuit EVG Start. Sluit jouw CV niet helemaal aan bij de vacature van de opdrachtgever, dan zorgen we samen voor de juiste (vervolg)opleiding. 

EVG Academy

De workshops

De beste workshops en trainingen uit het EVG Traineeship gecombineerd tot een uniek programma. 

 • Week 1

  • Agile kick-off game
  • Design Thinking
  • Lean probleemanalyse
  • Kwaliteitenspel
  • DISC
 • Week 2

  • Stakeholder Management
  • Agile/Scrum Foundation
  • Design Thinking
  • Groepsdynamiek
 • Week 3

  • Waardecreatie
  • Informatiebeveiliging
  • Business Process Management
 • Week 4

  • Concept in Storyboard
  • Change management
  • Presentatiecoaching

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam