Contact - EVG Start

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk.

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam
085 4868320
office@evgstart.nl

Auto

Kom je met de auto en houd je navigatie er mee op? We zitten vlakbij IKEA Amsterdam. Neem de afslag Amsterdam Zuid-Oost vanaf de A9 of de afslag Ouderkerk aan de Amstel als je op de A2 rijdt. Geef ons wel vantevoren even een seintje, dan reserveren we een parkeerplek voor je.

OV

Kom je met het ov? Dan kun je het beste uitstappen op Metrostation Bullewijk. Dan is het nog maar 5 minuutjes lopen voordat je bij het meest persoonlijke Traineeship van Nederland bent aangekomen.

Volg onze trainees op Instagram

 • Teveel mooie mensen om te taggen 💚.

  Het EVG Gala 2023 is er een voor de in boeken. En voor op de Insta.

 • 11 deelnemers, 3 challenges. De Academy is in volle gang! 🥳 Van links naar rechts zie je team Allinq, team GVB en team BAM.

  Per opdrachtgever is de challenge anders, zo is team Allinq bezig met duurzame ontwikkelingen en innovaties, pakt team GVB het onboardingproces aan en bijt team BAM zich vast in data.

 • Onze projectmanager / manager bedrijfsvoering én oud-trainee @anoukkprn pakt het allemaal wat anders aan. Zij werkt bijna altijd vanuit het buitenland en is dan al op fantastische plekken geweest. Zo is de eerste foto uit Guatemala! 😍Al, zegt ze zelf, laat de tweede foto (in Rio, waar ze nu zit) een meer realistisch beeld zien van haar werkplekken. 😬

 • Een mooi stel bij elkaar! 💪🏼🙌🏼 De trainees en staff van EVG Start op de afgelopen EVG Friday.

 • Swipe 👉🏼 voor alle deelnemers die momenteel in de EVG Academy het hele land door racen.

  Zij werken aan challenges van @anwb of @duravermeer en presenteren volgende week na vier weken vol workshops, trainingen en onderzoek hun oplossingen in ons EVG Café. 💪🏼👊🏼

 • Deze post zou kunnen gaan over teambuilding of onze secundaire arbeidsvoorwaarden, maar hé. Vrolijk Pasen van ons. Vanaf Awakenings 😎.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam