Talenten - EVG Start

Stop met werven. Wij hebben het talent dat je zoekt.

Onze talenten staan te trappelen om te starten in jouw organisatie. Ze zijn klaargestoomd in de EVG Academy en dankzij de begeleiding in het EVG Start traineeship ontwikkelen zij zich in no time tot young professionals die impact maken. 

Deze talenten zijn per direct beschikbaar

Sophie

Optimistische Analytica
Sophie heeft onderzoekservaring in laboratoria en is gewend om in grote datasets te zoeken naar verborgen oplossingen. Ze is pragmatisch en wil graag in een technische omgeving werken met mensen die streven naar vooruitgang en innovatie. Op haar wensenlijstje valt de term ‘werkdruk’ op. Ze zoekt dus naar een echt uitdagende en complexe job om zich maximaal te ontwikkelen.

Eva

Enthousiaste doorzetter
Eva is een harde werker die zich graag vastbijt in complexe uitdagingen en problemen het liefst on the spot oplost. Haar opleiding in Nutrition Sciencies geeft haar een sterke analytische basis, terwijl Eva van nature ook een mensen-mens is die graag naar anderen luistert en hen enthousiasmeert om hun beste zelf te zijn.

Norbert

Toegankelijke Creatieveling
Norbert is doelgericht. Hij doet dan ook mee met de Academy met een duidelijk doel: een verantwoordelijke rol in een ambitieus team. Hij heeft ondernemerservaring, studeerde European Studies en is op de hoogte van de laatste trends in Tech & IT.

Bjorn

Betrouwbare Analyticus
Bjorn heeft een duidelijke voorliefde voor organisatieontwerp en organisatieprocessen. Zijn opleiding met een master Organisational Design and Development sluit daarbij aan. Hij is analytisch, gefocust op kwaliteit en zoekt een uitdagende opdracht in een ambitieus team.

Bram

Gepassioneerde Communicator
Bram is een gepassioneerde communicator met het hart op de tong. Hij neemt initiatief, zet lijnen uit en verdeelt taken. Hij past deze vaardigheden nu toe in zijn werk als voetbaltrainer, maar wil ze na de EVG Academy ook inzetten in zijn nieuwe opdracht. Bram heeft een talenknobbel en een diploma European Studies op zak.

Inge

Ambitieuze Teamspeler
Inge heeft al ervaring als Project Manager in de chaotische televisiewereld en is dus bewezen stressbestendig. Ze zoekt nu een uitdagende landingsplek waar ze haar kwaliteiten als ‘spin in het web’ kan inzetten in een ambitieus team dat zoekt naar versterking.

Isis

Vriendelijke Doorzetter
Isis is op haar best al zij mag werken met data en dan vooral als zij data mag vertalen naar oplossingen en processen. Isis houdt van efficiëntie, let van nature op de details en zoekt altijd naar de allerbeste oplossing voor een probleem.

Jasper

Sociale Analyticus
Jasper is een analytische denker én doener. Hij neemt graag de tijd om zich écht in een onderwerp te verdiepen. Zo leerde hij algoritmes te programmeren en volgde hij een minor Computer Science van Harvard. Jasper zoekt een opdracht waarin hij de wensen van de organisatie kan vertalen naar IT en andersom.

Marijn

Creatieve Idealist
Marijn studeerde journalistiek en produceerde op eigen initiatief al verschillende documentaires. Ze is nieuwsgierig, creatief en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Ze is een echte puzzelaar en zoekt een opdracht waarin ze complexe taken op kan pakken.

Thijs

IJverige Analyticus
Thijs is echt een techy. Hij studeerde Industrial Design aan de TU in Eindhoven en verdiepte zich in zijn eigen tijd in Python, AI en 3D Cat. Ook heeft hij ervaring in Mendix en bouwde hij al verschillende apps voor zichzelf en bedrijven uit zijn netwerk. In zijn opdracht hoopt hij de link te zijn tussen mens en technologie.

Tirza

Optimistische Teamplayer
Tirza heeft een master in Artificial Intelligence. Daarnaast heeft ze een liefde voor data en organiseert ze graag teams, projecten en processen. Ze heeft ervaring met Python, leert snel en ziet zichzelf aan de slag gaan in een rol waarin ze vakinhoudelijke en brede kennis kan combineren.

Yousuf

Rustige Doorzetter
Yousuf werkt al als Projectleider Duurzaamheid, maar kiest nu voor een traineeship van EVG Start omdat hij meer begeleiding zoekt. Yoesuf heeft dus ervaring en is daarbij ook nog eens heel leergierig. Dat hij zijn HBO studie Bedrijfskunde gestapeld heeft op een MBO-opleiding, laat zien dat hij doorzettingsvermogen heeft.

CV aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Snel doorpakken?

Onze talenten zijn per direct beschikbaar. Wil je met hen kennismaken en ze misschien inzetten in jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gerben om het CV van de talenten te ontvangen plus meer informatie over ons traineeship en de voorwaarden. 

Gerben de Jonge

Gerben is te bereiken op telefoonnummer
06 55 80 3907
en via
e-mail op gerben@evgstart.nl.

Dit is waarom bedrijven met ons werken

 • CBR

  EVG Start verzorgt voor startende talenten een mooie acceleratie in een digitale loopbaan. De talenten vinden uit wie ze zijn en wat ze kunnen en willen. Als mogelijke werkgever kunnen we samen onderzoeken of ons bedrijf een mooie landingsplaats is. En dat heeft al meerdere succesvolle matches opgeleverd.

  Michiel de van der Schueren – Manager Product & Datacare bij CBR
 • Nictiz

  “De samenwerking met EVG Start is heel prettig en brengt ons in contact met gedreven trainees die frisse blik brengen op snijvlak van gezondheidszorg & ICT waar Nictiz zich op richt.”

  Bas Koolschijn – Teamlead Informatieanalyse bij Nictiz
 • ABN AMRO

  ‘Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping ‘, investeren begeleiden van jong talent aan beide kanten tijdens traineeship zie ik als zeer waardevol!

  Jerney de Ridder – People Manager bij ABN AMRO

Bedrijven die al met ons werken

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam