Talenten - EVG Start

Stop met werven. Wij hebben het talent dat je zoekt.

Onze talenten staan te trappelen om te starten in jouw organisatie. Ze zijn klaargestoomd in de EVG Academy en dankzij de begeleiding in het EVG Start traineeship ontwikkelen zij zich in no time tot young professionals die impact maken. 

Deze talenten zijn per direct beschikbaar

Elke

Behulpzame teamspeler

De vriendelijke Elke studeerde Game Architecture and Design en is een echte ‘techie’. Ze is enorm zorgvuldig en ontzettend nieuwsgierig. Avontuurlijk als ze is, zoekt Elke een tech-opdracht buiten haar comfortzone waar ze zich helemaal in vast kan bijten.

James

Idealistische analyticus

James is een daadkrachtige doorzetter die gedisciplineerd werkt en op die manier ook zijn studie Artificial Intelligence afrondde. Via de EVG Academy zoekt hij een ‘open-minded’ opdrachtgever waar hij zijn kennis over AI, data en programmeren kan inzetten.

Mila

Enthousiaste verbinder

De enthousiaste Mila is initiatiefrijk en zoekt een opdracht waarin ze de touwtjes in handen kan nemen, als projectleider, scrum master of business consultant bijvoorbeeld. Ze is communicatief zeer sterk en organisatorisch nog beter.

Nouel

Empatische teamplayer

De betrouwbare Nouel heeft zowel binnen als buiten haar studie Communicatie en Multimedia Design ervaring met het vormgeven van onder andere apps, websites en andere user interfaces. Ze wordt blij van user research en is een ster in het visualiseren van data.

Rosa

Creatieve analytica

De zorgvuldige Rosa rondde onlangs haar master Computercommunicatie af en zoekt een opdracht waarin zij tech en de menselijke factor samen kan brengen. Ze heeft als creatieve duizendpoot al ervaring met het bouwen van chatbots en andere online experiences.

Victor

Ambitieuze doorzetter

De ambitieuze Victor heeft al ervaring als projectmanager bij een groot accountancykantoor, maar zegde zijn baan op om via EVG Start een nieuwe start te maken. Bij voorkeur in een business gedreven organisatie waar hij de schakel kan zijn tussen mens en de business.

CV aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Snel doorpakken?

Onze talenten zijn per direct beschikbaar. Wil je met hen kennismaken en ze misschien inzetten in jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gerben om het CV van de talenten te ontvangen plus meer informatie over ons traineeship en de voorwaarden. 

Gerben de Jonge

Gerben is te bereiken op telefoonnummer
06 55 80 3907
en via
e-mail op gerben@evgstart.nl.

Dit is waarom bedrijven met ons werken

 • CBR

  EVG Start verzorgt voor startende talenten een mooie acceleratie in een digitale loopbaan. De talenten vinden uit wie ze zijn en wat ze kunnen en willen. Als mogelijke werkgever kunnen we samen onderzoeken of ons bedrijf een mooie landingsplaats is. En dat heeft al meerdere succesvolle matches opgeleverd.

  Michiel de van der Schueren – Manager Product & Datacare bij CBR
 • Nictiz

  “De samenwerking met EVG Start is heel prettig en brengt ons in contact met gedreven trainees die frisse blik brengen op snijvlak van gezondheidszorg & ICT waar Nictiz zich op richt.”

  Bas Koolschijn – Teamlead Informatieanalyse bij Nictiz
 • ABN AMRO

  ‘Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping ‘, investeren begeleiden van jong talent aan beide kanten tijdens traineeship zie ik als zeer waardevol!

  Jerney de Ridder – People Manager bij ABN AMRO

Bedrijven die al met ons werken

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam