Ons verhaal - EVG Start

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt samen met onze partners digitaal toptalent.

Samen bouwen met toptalent

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zonder instroom van jong talent kun je als bedrijf niet meer meekomen, laat staan toonaangevend zijn. Maar waar vind je die ambitieuze talenten? En als je ze al kunt vinden, hoe houd je ze aan boord? Hoe blijf je ze uitdagen? En wie gaat ze begeleiden

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent. Wij doen niet aan vluchtige plaatsingen, maar gaan samen met onze partners op zoek naar een functie waarin het talent zich optimaal kan ontwikkelen. Persoonlijke competenties en ambitie vinden we belangrijker dan studierichting. Daarom matchen we op persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Zo zorgen we er samen voor dat digitaal talent blijvende impact maakt!

“Het traineeship via EVG Start was een achtbaan van zelfinzicht, leermomenten en werkervaring waarin ik mezelf in 1,5 jaar enorm heb ontwikkeld op werk- en persoonlijk gebied.”

Robin Veerdonk (Alumna)

Wat wil je later worden?

Bekende vraag, niet zelden gesteld aan kinderen die nog aan de basisschool moeten beginnen. Hoewel op die leeftijd het antwoord vaak snel gegeven is, pakt de realiteit meestal anders uit. Ook dat is alom bekend.

Wij geloven dat je die vraag nog eens rustig aan jezelf zou moeten stellen als je beter weet wie je bent, wat je kunt en waar je voldoening uit haalt. En dat moment kan heel goed na je studietijd zijn. Toch leidt deze vraag voor afgestudeerden nog te vaak tot een lange, frustrerende zoektocht. Het ontbreekt aan begrip en ruimte om hier op een constructieve manier mee aan de slag te gaan.

Dit heeft ons er in 2009 toe gebracht om EVG Start op te richten. Wij kijken verder dan studieachtergrond en hechten meer waarde aan wie iemand is, dan aan wat iemand heeft gedaan. Dankzij onze jarenlange ervaring met IT talent, pikken wij de groeibriljantjes er moeiteloos uit. Ook als iemands CV een heel andere kant op wijst.

EVG Start

EVG staat voor En Van Gool. Talent alleen is namelijk nog lang geen garantie voor succes. Zonder goede begeleiding, de juiste omgeving en het nodige vertrouwen gaat talent verloren. Onze opdrachtgevers halen naast het Talent zelf, ook de filosofie, ervaring en werkwijze van EVG Start in huis. Zo krijgt het talent volop gelegenheid om te groeien en succesvol te worden binnen het bedrijf. Het uitgangspunt hierbij is dat het talent zich na deze vliegende start verder ontwikkelt in een dienstverband bij de opdrachtgever om impact te blijven maken.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam