Elk Talent is uniek

Wij vinden communicatief vaardige en eigenwijze Talenten met gezond verstand en een stevige ambitie. Via ons curriculum, waarin persoonlijke coaching een grote rol speelt, voegen we hier onze manier van werken en een groei van zelfbewustzijn aan toe. Persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan vaardigheid. Daarom plaatsen wij jonge Talenten bij opdrachtgevers op basis van persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Zo helpen we bedrijven structureel aan de juiste mensen om als organisatie te kunnen blijven groeien. Samen met onze opdrachtgevers leiden we onze Talenten op tot prettige en professionele digitale Talenten. Met impact, liefst voor de lange termijn. Want ons werk is ultimo geslaagd wanneer het Talent bij de opdrachtgever in dienst treedt.

Trainees

Alumni

Opdrachtgevers

 

 

Wat wil je later worden?

 

Bekende vraag, niet zelden gesteld aan kinderen die nog aan de basisschool moeten beginnen. Hoewel op die leeftijd het antwoord vaak snel gegeven is, pakt de realiteit meestal anders uit. Ook dat is alom bekend.

Wij geloven dat je die vraag nog eens rustig aan jezelf zou moeten stellen als je beter weet wie je bent, wat je kunt en waar je voldoening uit haalt. En dat moment kan heel goed na je studietijd zijn. Toch leidt deze vraag voor afgestudeerden nog te vaak tot een lange, frustrerende zoektocht. Het ontbreekt aan begrip en ruimte om hier op een constructieve manier mee aan de slag te gaan.

Dit heeft ons er in 2009 toe gebracht om EVG Start op te richten. Wij kijken verder dan studieachtergrond en hechten meer waarde aan wie iemand is, dan aan wat iemand heeft gedaan. Dankzij onze jarenlange ervaring met IT talent, pikken wij de groeibriljantjes er moeiteloos uit. Ook als iemands CV een heel andere kant op wijst.

EVG Start


EVG staat voor En Van Gool. Talent alleen is namelijk nog lang geen garantie voor succes. Zonder goede begeleiding, de juiste omgeving en het nodige vertrouwen gaat talent verloren. Onze opdrachtgevers halen naast het Talent zelf, ook de filosofie, ervaring en werkwijze van EVG Start in huis. Zo krijgt het Talent volop gelegenheid om te groeien en succesvol te worden binnen het bedrijf. Het uitgangspunt hierbij is dat het Talent zich na deze vliegende start verder ontwikkelt in een dienstverband bij de opdrachtgever om impact te blijven maken.

EVG Start. Wij leveren Talent. En Van Gool. De ideale Start.