Irene Huigen - EVG Start
Alumnus

Irene Huigen

Betrouwbare Organisator
Irene is een betrouwbare organisator, die positief kritisch naar zichzelf en haar omgeving kijkt. Irene is snel van begrip, heeft een open houding en is flexibel. Eigenschappen die goed van pas kwamen tijdens haar uitwisselingssemester in Zürich. Naast een gezonde belangstelling voor haar eigen ontwikkeling, haalt Irene veel veel voldoening uit het ontwikkelen van anderen. Haar grote passie, het geven van duiklessen, geeft haar dan ook heel veel plezier. Vooropleiding: Master Organisational Change & Consulting Tijdens haar Master Organisational Change & Consulting heeft Irene geleerd om problemen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en dan pas met een stevig plan van aanpak te komen. Project tijdens startperiode: Allinq Het Startproject van Irene bestond eigenlijk uit drie projecten. In haar eerste project heeft Irene advies gegeven voor de afdeling Housing. Het ging hierbij over de toekomstmogelijkheden van voorraadmanagement software en hoe kennis hierover binnen de organisatie geborgd kan worden. Bij de andere projecten ging het over het creëren van inzicht vanuit data. Dat heeft ze zowel voor de afdeling Mobiel als voor de Allinq start-up Insite gedaan. Voor beide projecten was een combinatie van hard en soft skills nodig. Soft skills om bij de opdrachtgever tot de kern van de opdracht te komen en mee te kunnen denken. En hard skills om in Excel en PowerBI de ruwe data om te zetten in dashboards voor rapportages en projectbesturing. Irene heeft tijdens haar startperiode vooral geleerd om goed door te vragen en regelmatig met de opdrachtgever te overleggen. Want alleen op deze manier kon er een stevig resultaat worden neergezet. Functie: Business Analist bij Allinq Omdat Irene tijdens haar startperiode zoveel indruk maakte kon ze meteen bij de afdeling Mobiel als Business Analist aan de slag. Irene is verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en de analyse van data. Met die informatie zorgt ze ervoor dat beter kan worden gestuurd en processen worden verbeterd. De informatie en inzichten die Irene oplevert worden door procesmanagers, afdelingsmanagers en teamleiders gebruikt bij het uitvoeren van hun werk.
Daarnaast is Irene ook nog betrokken bij een project op de afdeling Housing. Hierbij ligt de nadruk op het integreren van datastromen en het automatiseren van rapportages. Dit is belangrijk, want daarmee worden mogelijkheden tot verbeteringen in beeld gebracht en kunnen veranderingen eerder worden doorgevoerd.
Omdat Irene klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu allemaal bij Allinq doet? Check dan haar LinkedIn!

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam