Jeroen Soons - EVG Start
Alumnus

Jeroen Soons

Sociale Organisator
Jeroen is een sociale en overtuigende organisator. De eigenschap om te organiseren en de leiding te nemen komt mede door zijn werk in de horeca, waar hij soms leiding gaf aan wel 40 mensen. Jeroen heeft geen enkel probleem met veranderingen in zijn werkomgeving. Sterker nog: hij vindt het fijn om problemen analytisch en creatief te lijf te gaan. Na zijn master is Jeroen een paar maanden op reis geweest in Azië. Jeroen is een echte netwerker en is loyaal en enthousiast. Naast het werk haalt hij zijn energie uit verre reizen en ook het Limburgse carnaval slaat hij geen jaar over.
Vooropleiding: International Business Administration & Finance Tijdens zijn Bachelor International Business Administration deed hij onderzoek naar de eigenschappen van een innovatief bedrijf. Aansluitend heeft Jeroen een master in Finance aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Toch wilde Jeroen niet puur de Finance kant op maar meer de menselijke kant, een grote reden waarom hij nu bij EVG Start zit. Jeroen heeft zijn studententijd goed benut door tijdens zijn master ook nog de rol van Vice Chairman bij studievereniging Asset op zich te nemen.
Project tijdens startperiode: Allinq Jeroen is tijdens zijn startproject aan de slag gegaan met het analyseren van een materiaalprobleem dat speelt binnen de afdeling Build & Supply bij Allinq. Als projectleider van dit project werd hem gevraagd of er door een verandering in werkwijze materiaalzekerheid gegeven kon worden. Tijdens zijn onderzoek kwam hij er achter dat er veel kleinere problemen waren die bijdragen aan het grotere materiaalprobleem. Hierbij heeft hij ook mogelijke oplossingen mogen zoeken en adviezen voor de afdeling mogen schrijven. Tijdens zijn presentatie bij het Management Team werden de problemen duidelijk beschreven, wat veel nieuwe inzichten met zich meebracht. Functie: Business Consultant bij Allinq De afdeling Build & Supply bij Allinq was zo tevreden dat besloten is dat Jeroen mocht blijven, met een functie als Business Consultant bij de afdeling Process Recovery and Improvement. Hierbij gaat hij aanbevelingen uit zijn startopdracht verder uitwerken. Daarnaast mag hij zelf procesverbeteringen doorvoeren en mag hij zich bezig houden met de inrichting en implementatie van het nieuwe systeem dat binnen Allinq wordt ingevoerd. Omdat Jeroen klaar is met zijn Traineeship kun je hem niet meer via de site mailen. Klik hier om contact op te nemen via zijn LinkedInprofiel.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam