Mats Land - EVG Start
Alumnus

Mats Land

Leergierige Ondernemer
Mats is ondernemend, leergierig en gaat makkelijk om met veranderende omstandigheden. Door zijn sociale vaardigheden, spontaniteit en gevoel voor humor legt hij snel contact met mensen en zorgt hij voor een goede werksfeer. Hij gaat met een pragmatische houding recht op zijn doel af. Superhandig, want die eigenschappen zorgden ervoor dat hij tijdens zijn studie complexe projecten in no-time tot een succesvol einde te brengen.
Mats houdt van nieuwe uitdagingen en verliest doelstellingen niet uit het oog. Door zijn werkervaring als consulent publieksinformatie heeft Mats geleerd om snel de juiste informatie te verzamelen en te analyseren, om vervolgens de vertaalslag te maken naar het bieden van concrete oplossingen.
Vooropleiding: Business Administration, Strategy & Organization Tijdens zijn vooropleiding is Mats vooral bezig geweest met het oplossen van strategische en organisatorische vraagstukken. Zijn focus lag op het begrijpen van organisatorische en strategische uitdagingen, gerelateerd aan groei, vernieuwing en innovatie. Mats heeft hierbij veel projectmatig en in groepsverband gewerkt, waarin zijn sociale vaardigheden optimaal werden benut. Project tijdens startperiode: EVG Start Mats heeft tijdens zijn startperiode zijn kennis en kunde in kunnen zetten voor EVG Start. De vraag vanuit EVG was om een opzet te maken van een recruitment database waaruit heldere analyses kunnen worden gemaakt. Vanuit zijn natuurlijke nieuwsgierigheid heeft hij zelfstandig een recruitment database opgebouwd. Hierdoor kan Marloes haar werk nu nog beter en gerichter doen. Daarnaast heeft hij het proces rondom de informatievoorziening aangepast en er mede voor gezorgd dat EVG voldoet aan de AVG wetgeving. Mats heeft zijn project afgesloten met een presentatie waarin hij de rest van de organisatie heeft ingelicht over de verandering van de informatievoorziening. Functie: Junior Information Security Officer bij Nationale Nederlanden Momenteel is Mats werkzaam binnen het CISO-team van Nationale Nederlanden. Dit CISO (Chief Information Security Officer) team moet op strategisch niveau bijdragen aan de information security van de gehele NN-Group. Mats is gestart met twee belangrijke taken op zak. De eerste is het vergroten van information security awareness onder de business units van Nationale Nederlanden. Daarnaast moet Mats een bijdrage leveren aan de integratie, en het managen van de community van de Business Security Officers. Dit geldt zowel voor de nationale als internationale business units van NN-Group. Omdat Mats klaar is met zijn Traineeship kun je hem niet meer via de site mailen. Klik hier om contact op te nemen via zijn LinkedInprofiel.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam