Suzanne Buiter - EVG Start
Alumnus

Suzanne Buiter

Efficiënte Aanpakker

Suzanne is helder en nuchter. Ze gaat planmatig en beheerst te werk en laat zich niet verrassen. Suzanne is precies en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zo is ze is tijdens haar studie altijd betrokken geweest bij de ondersteuning van de studie en faculteit waar ze studeerde. Daarbij kwam haar warme en rustige uitstraling goed van pas. Doordat Suzanne snel van begrip is kan ze snel oppakken wat van haar gevraagd wordt. Ze denkt hierbij graag na over de meest efficiënte werkwijze en heeft dit snel te pakken. Door haar laatste leidinggevende in Schotland is ze dan ook als ‘scarily efficient’ bestempeld!

Vooropleiding: International Management en International Business Suzanne heeft  zowel haar bachelor- als masteropleiding in International Business afgerond in Schotland met een uitstapje naar Spanje. Tijdens haar studie was ze actief in studentenvertegenwoordiging en was ze een jaar onderdeel van het bestuur van het Womens Rugby team.

Startproject: KPN Tijdens haar startproject heeft Suzanne zich beziggehouden met een efficiëntere inrichting van de SharePoint omgeving van KPN Access & Connectivity. In samenwerking met Key Users heeft Suzanne een nieuwe documentatiestructuur opgezet en processen voorgesteld voor het up-to-date houden van de documentatie.

Tussenproject: PPHE Hotel Group In dit tussenproject werkte Suzanne op de afdeling Technology and Business Solutions aan Information Security. Information Security houdt zich bezig met vraagstukken rondom vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van data. Haar voornaamste taak was het geven van Information Security trainingen aan senior hotelpersoneel in het Verenigd Koninkrijk en de locatie in Hongarije. Tussen het reizen en de trainingen door heeft Suzanne daarnaast nog wat kleinere taken verricht binnen het team. Zo heeft ze bijvoorbeeld  een creditcard touchpoint analyse gedaan ten behoeve van PCI (Payment Card Industry) Compliance.

Omdat Suzanne klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu doet? Check dan haar LinkedIn!

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam