Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq - EVG Start

Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq

26 februari 2024

Wat doe je als je als je Commerciële economie: Global Marketing & Sales hebt gestudeerd, maar daarna ontdekt dat werken met cijfers niet het enige is dat je wilt? Max volgde de EVG Academy en startte deze maand als Projectleider bij Allinq.

Een kandidaat als Max noemen wij bij EVG Start ‘compleet’. Hij heeft een CV dat maar net op twee A4’tjes past en dus voldoende werkervaring. Dat hij niet alleen bijbaantjes heeft gehad, maar al echt heeft meegedraaid in de business van verschillende bedrijven, zorgt ervoor dat Max al een idee heeft wat hij NIET wil. Maar wat dan WEL?! Met die vraag startte Max de EVG Academy.

In de EVG Academy leerde Max meer over zichzelf en hoe hij naast zijn kennis vooral zijn kwaliteiten als persoon kan inzetten. “Dankzij EVG ontdekte ik dat ik op mijn best ben in een functie waarin ik de leiding op mij kan nemen en tegelijkertijd de ruimte krijg om mij terug te trekken en na te denken”, vertelt Max.

Zijn mentor bij EVG onderschrijft dat: “Wij zien in Max een communicatief vaardige professional met ervaring die goed is in het enthousiasmeren van anderen. Voor Max is het belangrijk om in een team te werken waarin het menselijke aspect centraal staat en men voor elkaar door het vuur gaat”.

De link met onze opdrachtgever Allinq was snel gelegd. Al meer dan twintig van onze trainees zijn met succes gestart bij Allinq en daarom weten we dat de cultuur en de mensen van Allinq passen bij het profiel van Max. Allinq ziet dat ook en koos voor Max als hun nieuwe Projectleider.

Een nieuwe succesvolle match dus. Dit keer voor Max en Allinq. Aan zijn leeftijd- en studiegenoten die twijfelen om mee te doen met de Academy heeft Max dan ook het adveis om net als hij in het diepe te springen. “Wat heb je te verliezen? Je leert zoveel over jezelf en doet extra vaardigheden op. En waarschijnlijk houd je ernet als ik, een leuk traineeship aan over.”

Welkom bij Team EVG, Max!

Nog meer goed nieuws

10 juni 2024

Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start

Vanaf 1 augustus heeft EVG Start een nieuwe directeur: Sophie Hogewoning, die ooit zelf het traineeship van EVG Start volgde. Sophie neemt het stokje over van Karel van Gool, onze oprichter, die zijn rol als directeur na 15 jaar overdraagt.
27 mei 2024

Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy

Deze maand zijn twaalf nieuwe EVG Talenten gestart met de EVG Academy, waarin ze werken aan challenges van Transport & Logistiek Nederland, Heineken en Antares. Tijdens de Academy worden de talenten klaargestoomd voor een echt traineeship bij EVG Start en onze opdrachtgevers door middel van workshops, mentoring en uitdagende opdrachten.
26 februari 2024

Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq

Wat doe je als je als je Commerciële economie: Global Marketing & Sales hebt gestudeerd, maar daarna ontdekt dat werken met cijfers niet het enige is dat je wilt? Max volgde de EVG Academy en startte deze maand als Projectleider bij Allinq.
14 november 2023

EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR

De deelnemers aan de EVG Academy hebben weer eens laten zien wat ze waard zijn, ditmaal door te schitteren in het bedenken van vernieuwende apps voor niet de minste opdrachtgevers: Feenstra en het CBR. In EVG Academy #13 hebben de jonge (tech-)talenten hun skills ingezet om te gekke oplossingen te creëren, die zowel de werkdag bij Feenstra als de bijscholing van beroepschauffeurs een stuk aangenamer maken.
5 juli 2023

🎉 Succesverhaal van Cristian: Van Geschiedenis naar Business Intelligence Analist! 🚀

Begin dit jaar meldde Cristian zich bij EVG Start met een diploma Geschiedenis op zak. Hoewel zijn passie voor geschiedenis hem had gebracht waar hij was, voelde hij dat het tijd was om zijn kwaliteiten als onderzoeker in te zetten voor iets anders dan het verleden.  Bij EVG Start vond Cristian de ideale plek om zijn talenten en interesses samen te laten komen.
3 mei 2023

Deelnemers EVG Academy #12 aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een Nederlandse bierbrouwer

De line-up voor EVG Academy #12 is bekend. Maar liefst dertien net afgestudeerde talenten gaan aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een grote Nederlandse bierbrouwerij. De Academy start op 8 mei en wordt 31 mei feestelijk afgesloten in het EVG Café. 
23 maart 2023

Mentor Hans wil trainees helpen een goed beeld te vormen van wie ze zijn en wat ze willen

Hans Hubers heeft een carrière van ruim 40 jaar achter de rug. Sinds kort is hij mentor bij EVG Start en deelt hij zijn kennis en ervaringen met onze trainees.
21 februari 2023

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds kort officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.
20 februari 2023

Mentor Mario vindt het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen

Mario der Weduwen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu kiest hij ervoor jonge talenten te ontwikkelen. Waarom hij dit zo gedreven doet, legt hij uit in dit interview.
12 februari 2023

Julia Alberga leert onze talenten te denken als een ontwerper

Julia Alberga is trainer in de EVG Academy. Ze leert de talenten te denken als een ontwerper in de workshop Design Thinking. Het is een van de best beoordeelde workshops van de Academy.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam