Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start - EVG Start

Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start

10 juni 2024

Vanaf 1 augustus heeft EVG Start een nieuwe directeur: Sophie Hogewoning, die ooit zelf het traineeship van EVG Start volgde. Sophie neemt het stokje over van Karel van Gool, onze oprichter, die zijn rol als directeur na 15 jaar overdraagt.

Karel kijkt met trots terug op zijn tijd bij EVG Start: “Ik ben het meest trots op de individuele persoonlijke groei die alle trainees individueel hebben gemaakt. Ieders traject is er een om trots op te zijn.” Hij beschrijft het huidige EVG als klaar voor de volgende stap: “Het is tijd voor de volgende generatie. Dat wat we doen, is van alle tijden. Het is nu aan Sophie en het team om vorm te geven aan het meest persoonlijke traineeship van Nederland.”

Karel heeft er alle vertrouwen in dat Sophie de juiste persoon is om zijn missie met EVG Start voort te zetten: “Haar energie en open communicatiestijl maken haar de ideale opvolger. Ze beschikt over het EVG-dna: energie, ambitie, drive, eigenwijs en gezond verstand. Daarnaast heeft Sophie het traineeship van EVG Start zelf ervaren en haar carrière deels aan ons te danken.”

Sophie kijkt enthousiast naar haar nieuwe rol: “Mijn tijd als trainee bij EVG Start was erg waardevol en leerzaam. De ervaring en vaardigheden die ik daar heb geleerd, pas ik nog dagelijks toe. Ik begrijp de uitdagingen en onzekerheden waar trainees tegenaan kunnen lopen en kan de toegevoegde waarde van EVG Start bij opdrachtgevers goed uitleggen.”

Ze ziet uit naar de nieuwe uitdaging en de samenwerking met het team: “Het verder bouwen aan het bedrijf dat Karel is begonnen, is een uitdaging die ik graag aanga. Ik word ontzettend blij als ik zie dat jong talent volledig op zijn of haar plek is bij een bedrijf. Dat creëert een win-winsituatie voor zowel de opdrachtgever als de trainee.”

Aan het team van EVG Start en hun klanten wil Sophie het volgende meegeven: “De springplank die ik zelf zo heb mogen ervaren bij EVG Start, wil ik ook graag meegeven aan het nieuwe jonge talent van morgen. Ik ben ervan overtuigd dat EVG Start het meest persoonlijke traineeship van Nederland is en veel toegevoegde waarde biedt voor bedrijven.”

Met Sophie aan het roer en Karel als sparringpartner en business developer blijft EVG Start in goede handen, klaar voor een toekomst vol nieuwe uitdagingen en successen.

 

Nog meer goed nieuws

10 juni 2024

Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start

Vanaf 1 augustus heeft EVG Start een nieuwe directeur: Sophie Hogewoning, die ooit zelf het traineeship van EVG Start volgde. Sophie neemt het stokje over van Karel van Gool, onze oprichter, die zijn rol als directeur na 15 jaar overdraagt.
27 mei 2024

Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy

Deze maand zijn twaalf nieuwe EVG Talenten gestart met de EVG Academy, waarin ze werken aan challenges van Transport & Logistiek Nederland, Heineken en Antares. Tijdens de Academy worden de talenten klaargestoomd voor een echt traineeship bij EVG Start en onze opdrachtgevers door middel van workshops, mentoring en uitdagende opdrachten.
26 februari 2024

Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq

Wat doe je als je als je Commerciële economie: Global Marketing & Sales hebt gestudeerd, maar daarna ontdekt dat werken met cijfers niet het enige is dat je wilt? Max volgde de EVG Academy en startte deze maand als Projectleider bij Allinq.
14 november 2023

EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR

De deelnemers aan de EVG Academy hebben weer eens laten zien wat ze waard zijn, ditmaal door te schitteren in het bedenken van vernieuwende apps voor niet de minste opdrachtgevers: Feenstra en het CBR. In EVG Academy #13 hebben de jonge (tech-)talenten hun skills ingezet om te gekke oplossingen te creëren, die zowel de werkdag bij Feenstra als de bijscholing van beroepschauffeurs een stuk aangenamer maken.
5 juli 2023

🎉 Succesverhaal van Cristian: Van Geschiedenis naar Business Intelligence Analist! 🚀

Begin dit jaar meldde Cristian zich bij EVG Start met een diploma Geschiedenis op zak. Hoewel zijn passie voor geschiedenis hem had gebracht waar hij was, voelde hij dat het tijd was om zijn kwaliteiten als onderzoeker in te zetten voor iets anders dan het verleden.  Bij EVG Start vond Cristian de ideale plek om zijn talenten en interesses samen te laten komen.
3 mei 2023

Deelnemers EVG Academy #12 aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een Nederlandse bierbrouwer

De line-up voor EVG Academy #12 is bekend. Maar liefst dertien net afgestudeerde talenten gaan aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een grote Nederlandse bierbrouwerij. De Academy start op 8 mei en wordt 31 mei feestelijk afgesloten in het EVG Café. 
23 maart 2023

Mentor Hans wil trainees helpen een goed beeld te vormen van wie ze zijn en wat ze willen

Hans Hubers heeft een carrière van ruim 40 jaar achter de rug. Sinds kort is hij mentor bij EVG Start en deelt hij zijn kennis en ervaringen met onze trainees.
21 februari 2023

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds kort officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.
20 februari 2023

Mentor Mario vindt het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen

Mario der Weduwen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu kiest hij ervoor jonge talenten te ontwikkelen. Waarom hij dit zo gedreven doet, legt hij uit in dit interview.
12 februari 2023

Julia Alberga leert onze talenten te denken als een ontwerper

Julia Alberga is trainer in de EVG Academy. Ze leert de talenten te denken als een ontwerper in de workshop Design Thinking. Het is een van de best beoordeelde workshops van de Academy.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam