Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy - EVG Start

Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy

27 mei 2024

Deze maand zijn twaalf nieuwe EVG Talenten gestart met de EVG Academy, waarin ze werken aan challenges van Transport & Logistiek Nederland, Heineken en Antares. Tijdens de Academy worden de talenten klaargestoomd voor een echt traineeship bij EVG Start en onze opdrachtgevers door middel van workshops, mentoring en uitdagende opdrachten.

Mooie club enthousiaste talenten

De twaalf talenten vormen samen een ambitieuze groep unieke persoonlijkheden, elk met hun eigen verhaal en carrièrepad. Onze recruiter Marlieke Beijaert is blij met deze diverse groep mensen: “We proberen een zo ambitieus mogelijke groep te verzamelen, waarvan we weten dat hun competenties aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers.”

Tot de groep behoren een groot aantal exact opgeleide talenten, waaronder James (Artificial Intelligence), Julia (Cognitieve Psychologie), Rosa (Industrieel Ontwerpen en Computer Communicatie) en Elke (Gamedesign).

Voor een uitgebreider profiel van alle talenten, kijk hier.

Ook de minder exacte opleidingen zijn goed vertegenwoordigd. Zo heeft Dyon een achtergrond in Geschiedenis en Media en Entertainment Management. Nouel studeerde Communicatie en Multimedia Design. Victor heeft een bachelor in Liberal Arts and Sciences met een major in Government Economics. Houda heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de VU met een specialisatie in Digital Business & Innovation en Machteld heeft een bachelor in International Business en een master in dezelfde richting, inclusief internationale ervaring in Duitsland.

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

De aankomende vier weken gaan de talenten samen met hun mentor werken aan het beantwoorden van de vraag: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? De mentoren van deze Academy zijn Anouk Pruijn (Curriculum Coordinator bij EVG Start), Marlieke Beijaert (Recruiter bij EVG Start) en Nikky Boonstra (Mentor bij EVG Start en Business Strateeg).

De perfecte match

Vanaf volgende week starten wij met het initiëren van matches tussen de talenten en onze opdrachtgevers. Hierbij kijken wij, zoals altijd, naar meer dan alleen de functie. Een match op bedrijfscultuur, managementstijl, teamsamenstelling en natuurlijk persoonlijkheid is het allerbelangrijkste.

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met een van de twaalf toppers? Neem contact op met Gerben de Jonge. Gerben is te bereiken op telefoonnummer 06 55 80 3907 en via e-mail op gerben@evgstart.nl.

Nog meer goed nieuws

10 juni 2024

Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start

Vanaf 1 augustus heeft EVG Start een nieuwe directeur: Sophie Hogewoning, die ooit zelf het traineeship van EVG Start volgde. Sophie neemt het stokje over van Karel van Gool, onze oprichter, die zijn rol als directeur na 15 jaar overdraagt.
27 mei 2024

Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy

Deze maand zijn twaalf nieuwe EVG Talenten gestart met de EVG Academy, waarin ze werken aan challenges van Transport & Logistiek Nederland, Heineken en Antares. Tijdens de Academy worden de talenten klaargestoomd voor een echt traineeship bij EVG Start en onze opdrachtgevers door middel van workshops, mentoring en uitdagende opdrachten.
26 februari 2024

Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq

Wat doe je als je als je Commerciële economie: Global Marketing & Sales hebt gestudeerd, maar daarna ontdekt dat werken met cijfers niet het enige is dat je wilt? Max volgde de EVG Academy en startte deze maand als Projectleider bij Allinq.
14 november 2023

EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR

De deelnemers aan de EVG Academy hebben weer eens laten zien wat ze waard zijn, ditmaal door te schitteren in het bedenken van vernieuwende apps voor niet de minste opdrachtgevers: Feenstra en het CBR. In EVG Academy #13 hebben de jonge (tech-)talenten hun skills ingezet om te gekke oplossingen te creëren, die zowel de werkdag bij Feenstra als de bijscholing van beroepschauffeurs een stuk aangenamer maken.
5 juli 2023

🎉 Succesverhaal van Cristian: Van Geschiedenis naar Business Intelligence Analist! 🚀

Begin dit jaar meldde Cristian zich bij EVG Start met een diploma Geschiedenis op zak. Hoewel zijn passie voor geschiedenis hem had gebracht waar hij was, voelde hij dat het tijd was om zijn kwaliteiten als onderzoeker in te zetten voor iets anders dan het verleden.  Bij EVG Start vond Cristian de ideale plek om zijn talenten en interesses samen te laten komen.
3 mei 2023

Deelnemers EVG Academy #12 aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een Nederlandse bierbrouwer

De line-up voor EVG Academy #12 is bekend. Maar liefst dertien net afgestudeerde talenten gaan aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een grote Nederlandse bierbrouwerij. De Academy start op 8 mei en wordt 31 mei feestelijk afgesloten in het EVG Café. 
23 maart 2023

Mentor Hans wil trainees helpen een goed beeld te vormen van wie ze zijn en wat ze willen

Hans Hubers heeft een carrière van ruim 40 jaar achter de rug. Sinds kort is hij mentor bij EVG Start en deelt hij zijn kennis en ervaringen met onze trainees.
21 februari 2023

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds kort officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.
20 februari 2023

Mentor Mario vindt het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen

Mario der Weduwen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu kiest hij ervoor jonge talenten te ontwikkelen. Waarom hij dit zo gedreven doet, legt hij uit in dit interview.
12 februari 2023

Julia Alberga leert onze talenten te denken als een ontwerper

Julia Alberga is trainer in de EVG Academy. Ze leert de talenten te denken als een ontwerper in de workshop Design Thinking. Het is een van de best beoordeelde workshops van de Academy.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam