EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR - EVG Start

EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR

14 november 2023

De deelnemers aan de EVG Academy hebben weer eens laten zien wat ze waard zijn, ditmaal door te schitteren in het bedenken van vernieuwende apps voor niet de minste opdrachtgevers: Feenstra en het CBR. In EVG Academy #13 hebben de jonge (tech-)talenten hun skills ingezet om te gekke oplossingen te creëren, die zowel de werkdag bij Feenstra als de bijscholing van beroepschauffeurs een stuk aangenamer maken.

Feenstra Challenge: Het FIT portaal in een nieuw jasje

Het dreamteam van Olaf, Sophie, Eline, Tess en Michelle hebben samen het FIT portaal van Feenstra onder handen genomen met als missie: een boost voor de vitaliteit van de medewerkers en minder verzuim. Hun geheime wapen? Uitgebreide research en gesprekken met Feenstra’s eigen mensen. Het resultaat? Een super gebruiksvriendelijk ontwerp voor het FIT portaal dat binnenkort live gaat. We kunnen niet wachten om te zien hoe dit het verzuimcijfer laat kelderen.

Michelle start deze week haar traineeship als Low Code Ontwikkelaar bij BAM. Sophie, Eline en Tess zijn nog beschikbaar voor een opdracht in jouw team. Wil je met hen samenwerken? Vraag hun CV en profiel op bij gerben@evgstart.nl . 

Download hier de whitepaper van de Feenstra Challenge.

CBR Challenge: Een app die beroepschauffeurs laat zingen van geluk

Het team van Eugenie, Niamh, Julian, Thomas en Ardian heeft zich vastgebeten in een uitdaging van het CBR: een mobiele app die de nascholing voor beroepschauffeurs naar een hoger niveau tilt. Ons team heeft een app ontworpen die niet alleen makkelijk te gebruiken is, maar chauffeurs ook helpt bij het bijhouden van hun nascholingseisen en hen adviseert over geschikte cursussen. Een echte gamechanger voor beroepschauffeurs. 

Download hier de whitepaper van de CBR Challenge

Eugenie volgt ondertussen haar EVG Traineeship als Business Consultant bij ABN AMRO. Thomas en Ardian zijn ook niet meer beschikbaar, maar Julian en Niamh nog wel. Zou je Niamh of Julian willen inzetten in jouw team? Laat het Gerben weten via gerben@evgstart.nl. 

De resultaten liegen er niet om: beide teams hebben fantastisch werk geleverd. Het nieuwe FIT portaal is omarmd door Feenstra en zal leiden tot minder verzuim. De CBR-app heeft de potentie de manier waarop beroepschauffeurs hun nascholing ervaren compleet te veranderen. Het CBR is al fan en gebruikt het ontwerp als basis voor de verdere ontwikkeling van de app.

Boek ook resultaat

Bij EVG Academy houden we van uitdagingen en het vinden van slimme oplossingen. We zijn dan ook nog opzoek naar challenges voor onze nieuwste Academy die start op 27 november. Dan staan acht tot twaalf nieuwe talenten klaar om zich vast te bijten in jouw opdracht. Meedoen? Stuur een e-mail naar Gerben via gerben@evgstart.nl

Nog meer goed nieuws

10 juni 2024

Oud trainee Sophie Hogewoning wordt de nieuwe directeur van EVG Start

Vanaf 1 augustus heeft EVG Start een nieuwe directeur: Sophie Hogewoning, die ooit zelf het traineeship van EVG Start volgde. Sophie neemt het stokje over van Karel van Gool, onze oprichter, die zijn rol als directeur na 15 jaar overdraagt.
27 mei 2024

Twaalf nieuwe talenten van start in de zestiende EVG Academy

Deze maand zijn twaalf nieuwe EVG Talenten gestart met de EVG Academy, waarin ze werken aan challenges van Transport & Logistiek Nederland, Heineken en Antares. Tijdens de Academy worden de talenten klaargestoomd voor een echt traineeship bij EVG Start en onze opdrachtgevers door middel van workshops, mentoring en uitdagende opdrachten.
26 februari 2024

Trainee Max is de nieuwste projectleider van Allinq

Wat doe je als je als je Commerciële economie: Global Marketing & Sales hebt gestudeerd, maar daarna ontdekt dat werken met cijfers niet het enige is dat je wilt? Max volgde de EVG Academy en startte deze maand als Projectleider bij Allinq.
14 november 2023

EVG talenten ontwerpen innovatieve apps voor Feenstra en CBR

De deelnemers aan de EVG Academy hebben weer eens laten zien wat ze waard zijn, ditmaal door te schitteren in het bedenken van vernieuwende apps voor niet de minste opdrachtgevers: Feenstra en het CBR. In EVG Academy #13 hebben de jonge (tech-)talenten hun skills ingezet om te gekke oplossingen te creëren, die zowel de werkdag bij Feenstra als de bijscholing van beroepschauffeurs een stuk aangenamer maken.
5 juli 2023

🎉 Succesverhaal van Cristian: Van Geschiedenis naar Business Intelligence Analist! 🚀

Begin dit jaar meldde Cristian zich bij EVG Start met een diploma Geschiedenis op zak. Hoewel zijn passie voor geschiedenis hem had gebracht waar hij was, voelde hij dat het tijd was om zijn kwaliteiten als onderzoeker in te zetten voor iets anders dan het verleden.  Bij EVG Start vond Cristian de ideale plek om zijn talenten en interesses samen te laten komen.
3 mei 2023

Deelnemers EVG Academy #12 aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een Nederlandse bierbrouwer

De line-up voor EVG Academy #12 is bekend. Maar liefst dertien net afgestudeerde talenten gaan aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een grote Nederlandse bierbrouwerij. De Academy start op 8 mei en wordt 31 mei feestelijk afgesloten in het EVG Café. 
23 maart 2023

Mentor Hans wil trainees helpen een goed beeld te vormen van wie ze zijn en wat ze willen

Hans Hubers heeft een carrière van ruim 40 jaar achter de rug. Sinds kort is hij mentor bij EVG Start en deelt hij zijn kennis en ervaringen met onze trainees.
21 februari 2023

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds kort officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.
20 februari 2023

Mentor Mario vindt het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen

Mario der Weduwen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu kiest hij ervoor jonge talenten te ontwikkelen. Waarom hij dit zo gedreven doet, legt hij uit in dit interview.
12 februari 2023

Julia Alberga leert onze talenten te denken als een ontwerper

Julia Alberga is trainer in de EVG Academy. Ze leert de talenten te denken als een ontwerper in de workshop Design Thinking. Het is een van de best beoordeelde workshops van de Academy.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam